Atalanta’da Ayrılık: Merih Demiral Forma Giymek İstediği Takımı Belirledi

05.08.2023 - 21:46 | Son Güncellenme: 05.08.2023 - 21:51

Transfer haberleri.. İtalya Ligi ekibi Atalanta oyuncusu Merih Demiral kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir ekip ile devam etmek istiyor. İşte detaylar…

Atalanta’da Ayrılık: Merih Demiral Forma Giymek İstediği Takımı Belirledi

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Atalanta’da forma giyen milli oyuncu Merih Demiral’ın Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir ekibe transfer olmak istediği aktarıldı.

Merih Demiral yeni rotasını belirledi

Geçtiğimiz sezon başında Atalanta’ya transfer olan Merih Demiral için İtalyan ekipte yolun sonu göründü. Serie A ekibinin 25 yaşındaki futbolcu ile yolları ayırmak istediği aktarıldı. Demiral’ın ise yeni bir ekip için ilk kriteri belli oldu. TMW tarafından aktarılan bilgilere göre milli stoper Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen bir ekibe katılmak istiyor. 

Atalanta’da Merih Demiral için yolun sonu

Merih Demiral geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan ayrılarak Atalanta’ya katıldı. Atalanta, Demiral için 21 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 2026 yılına kadar milli oyuncu ile sözleşmesi devam eden İtalyan ekip Demiral ile yolları ayırmaya karar verdi. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe, Gambiyalı sol kanatın peşinde! Hocası konuştu...
Habere Git

Demiral, Atalanta’dan takas ile ayrılacak

Atalanta’da Merih Demiral için ayrılık çanları çalarken ekibin oyuncuyu takas yolu ile göndermek istediği öğrenildi. Tutto Mercato geçtiğimiz günlerde İtalyan ekibin West Ham United’dan Gianluca Scamacca’yı renklerine katmak istediğini aktardı. İtalyan oyuncuyu kadrosunda görmek isteyen Atalanta transferi Merih Demiral takası ile bitirmek istiyor. 

Merih Demiral transferde aceleci değil

Tutto Mercato kaynaklı haberin devamında Merih Demiral’ın geleceği konusunda karar vermek için acele etmediği belirtildi. Takas iddiasının gerçekleşmesi halinde Demiral, İtalya’dan İngiltere’ye taşınacak. 

36 milyon Euro'luk oyuncu ile takas edilecek

Milli futbolcu Merih Demiral ile takas edileceği iddia edilen İtalyan oyuncu Gianluca Scamacca geçen sezon başında West Ham United’a katıldı. İtalyan ekip Sassuolo’dan İngiliz takıma katılan Scamacca eski ekibine 36 milyon Euro kazandırdı.

İlgini Çekebilir
Norwich City'de Milot Rashica gelişmesi!
Habere Git

Atalanta’da Merih Demiral’ın performansı

Merih Demiral 2022-23 sezonunda Atalanta için 28 maçta forma terletti. 25 yaşındaki stoper, İtalyan ekip için sahada olduğu dakikalarda 1 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler