Merih Demiral, Türkiye'den teklif aldı mı? Açıkladı...

05.09.2023 - 18:37 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 18:41

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Ahli'ye transfer olan milli futbolcu Merih Demiral, Türkiye'den teklif alıp almadığı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Merih Demiral, Türkiye'den teklif aldı mı? Açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takım, Ermenistan maçı hazırlıklarını sürdürürken; Melih Demiral, antrenman öncesi soruları yanıtladı. Milli Takım'ın kendisi için her zaman kulüplerden önce geldiğini söyleyen defans oyuncusu, Türkiye'den teklif alıp almadığı sorusuna da "İleride" diye yanıt verdi.

"Voleybol Milli Takımımızı öncelikle tebrik ediyorum"

"Milli Takımda olmaktan ve transferimden dolayı çok mutluyum" diyen Merih Demiral, A Milli Voleybol Takımı'mızı kutladı ve "Voleybol Milli Takımımızı öncelikle tebrik ediyorum. Bize çok büyük gurur yaşattılar. O yüzden ayrı bir mutlu ve gururluyuz" ifadelerini kullandı. 

"Yeni bir macera, deneyim"

Arabistan'daki günleriyle ilgili olarak Al Ahli oyuncusu, "Yeni bir macera, deneyim. Yavaş yavaş alışıyorum. Biraz sıcak. Gün geçtikte daha iyi oluyor. Gayet mutluyum. İnşallah ilerleyen günlerde çok daha güzel olacak" temennisinde bulundu.  

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a dev forvet!
Habere Git

"Ermenistan maçı bence zorlu geçecek"

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında Ermenistan ile oynayacakları maçla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine 25 yaşındaki oyuncu, "Ermenistan maçı bence zorlu geçecek. Bizim için önemli bir maç. Eskişehir'de oynayacağız. Taraftarın önünde oynayacağız. Eskişehir'de her zaman güzel atmosfer oluyor. Üç puan almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kamp ortamı zaten güzel. İnşallah maçtan en iyi sonucu alarak ayrılırız" diye konuştu. 

Milli Takım'ın Euro 2024 şansı

Milli Takım'da çalışmaların gayet iyi gittiğini kaydeden Merih Demiral, "Geçen iki maçta hem Galler hem de Letonya galibiyetiyle çok iyi bir uyum sağladık. Önümücdeki maçı da kazanarak yeni bir ivme yakalayacağımıa inanıyorum. İnşallah güzel sonuçlar alacağız" diye umutlu açıklamalar yaptı. 

Gruptaki liderlik şansı

"Gruptaki liderlik şansını nasıl değerlendiriyorsun?" sorusuna Merih Demiral şu yanıtı verdi, "Liderlikten ziyade bizim hedefimiz gruptan çıkmak. Ermenistan maçını kazanırsak yakaladığımız bu güzel atmosferle grubu en iyi şekilde bitireceğimizi düşünüyorum. En önemli hedefimiz gruptan çıkmak ve Avrupa Şampiyonası'na katılmak."

İlgini Çekebilir
Batista Mendy, Trabzonspor için geliyor!
Habere Git

"Milli Takım her zaman kulüplerden üstündür"

Son dönemlerde biraz keyifsiz anların mı oldu?" sorusu üzerine de milli futbolcu, "Her futbolcunun zor dönemden geçtiği dönemler oluyor. Milli takım için her zaman elimden geleni yapmaya çayışıyorum. Bunu da halkımız zaten görüyordur. Zor zamanlar olabiliyor. Geçtiğimiz dönemde bazı maçlar benim için kötü geçti. Ama benim için Milli Takım her zaman kulüplerden üstündür. Buraya geldiğimde her zaman bunu yaşamaya ve yaşattırmaya çalışıyorum" açıklamasını yaptı. 

Türkiye'den teklif aldı mı?

Türkiye'den teklif alıp almadığı ve Türkiye'de oynama isteği yönündeki soru üzerine de Merih Demiral, "Öyle bir hedefim yok. İleride" demekle yetindi. 

Senin için hazırladığımız haberler