Merih Demiral, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç'tan Deprem Bağışı

06.02.2023 - 21:12 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 01:24

Sanatçı Haluk Levent, deprem bölgeleri için bağış kampanyası açtı. Ünlü sanatçı milli futbolcu Merih Demiral'ın 1 milyon lira bağışladığını duyurdu.

Merih Demiral, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç'tan Deprem Bağışı

AJANSSPOR-HABER

Sanatçı Haluk Levent'in deprem bölgesi için başlattığı bağış kampanyasına futbolculardan büyük destek geldi. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İtalya'da Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın 1 milyon lira bağış şaparak kampanyaya ilk destek veren futbolcu olduğunu söyledi.

Mert Hakan ve Emre Kılınç da katıldı

Ahbap Derneği olarak kampanya başlatan ve deprem bölgelerine malzeme gönderen Levent, Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın da 200 bin lira bağışladığını belirtirken, eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta ve eşi Derya Balta'nın da 300 bin lira bağış yaptığını duyurdu. Galatasaray'ın Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen yıldızlarından Emre Kılınç da depremzedeler için 150 bin lira bağışta bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Ceceli de destekledi

Ahbap Derneği Kurucusu sanatçı Haluk Levent, futbolcuların yanı sıra ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un 200 bin lira bağış ve lojistik destek verdiğini de açıkladı. Levent, yine sanatçı Mustafa Ceceli'nin de depremzedeler için 200 bin lira bağış yaptığını açıkladı.

Cergiz ve Çağlar'dan 50'şer bin Euro

Yurt dışında top koşturan iki milli yıldız da kampanyaya destek verdi. Ligue 1 temsilcisi Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder ile Premier Lig ekiplerinden Liecester City'de oynayan Çağlar Soyöncü de 50'şer bin Euro ile (yaklaşık 1'er milyon lira) bağış kampanyasına katıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler