Mert Günok, Club Brugge maçını 8 kurtarış ile tamamladı!

22.09.2023 - 00:07 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 00:29

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Club Brugge'la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta Mert Günok yaptığı kurtarışlarla maça damga vurdu.

Mert Günok, Club Brugge maçını 8 kurtarış ile tamamladı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Belçika ekibi Club Brugge'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Siyah-Beyazlı takım her ne kadar iyi futbol sergilemese de Belçika'dan bir puanla dönmeyi başardı.

Mert Günok'tan müthiş performans

Beşiktaş'ta sahada iyi performans gösteren oyuncuların başında şüphesiz kaleci Mert Günok geliyordu. Milli kaleci birçok pozisyonda Club Brugge'lu oyunculara geçit vermedi ve maçı 8 kurtarış ile tamamladı.

8 kurtarış yaptı

34 yaşındaki tecrübeli eldiven, kalesine gelen 9 şutun 8'ini kurtarmayı başardı. 

"Gereğini yaptık, bizim işimiz bu"

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren milli kaleci, "Gereğini yaptık, bizim işimiz bu. Takım olarak çok iyi oynamadık. Oyunun bazı anlarında kontrolü kaybettik. Bu zor deplasmanda e nazından 1 puanı alabildik. Tabii ki mutlu değiliz. Galibiyetle başlamak isterdik, ama olmadı. 1 puanla yetineceğiz. Burada hedefimiz büyük. 

"Biz Beşiktaş olarak her maçı kazanmak zorundayız"

Adım adım atmamız gerekiyor. Önce gruptan çıkmamız gerekiyor. Bugün kaptan olarak ben çıktım. Sahaya Beşiktaş'ın kaptanı olarak çıkmak her zaman şereftir. Taraftarlarımız bizi her zaman destekliyor. Bundan sonra da devam etsinler. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz Beşiktaş olarak her maçı kazanmak zorundayız. Buraya gelen taraftarlarımıza da çok teşekkür etmeliyiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler