Mert Günok: ''Ülkemiz için oynuyoruz, ülke puanı için oynuyoruz''

27.10.2020 - 19:27 | Son Güncellenme: 27.10.2020 - 19:27

Son dakika spor haberleri... Mert Günok, PSG maçı öncesi konuştu. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir, grup aşamasının ikinci haftasında sahasında PSG'yi konuk edecek. Tecrübeli kaleci, ülke puanının önemine vurgu yaptı. İşte detaylar...

Medipol Başakşehir’de Mert Günok, açıklamalarda bulundu.

Yarın PSG ile Şampiyonlar Ligi grup aşamasında karşılaşacak temsilcimize tecrübeli file bekçisi, dünyanın en önemli oyuncularının oluşturduğu bir takıma karşı sahaya çıkacaklarını söyledi.

Günok, ''Hocamızın da söylediği gibi dünyanın en önemli oyuncuların olduğu takımla oynayacağız. Galip gelmek istiyoruz. Bu sene lige kötü başladık ama şimdi daha iyiye giden bir performansımız var. Umarım yarın sahada da iyiye gittiğimizi göstererek galip geliriz'' dedi.

Ülkemiz için oynuyoruz

Maça iyi çalıştıklarını belirten deneyimli kaleci, ''Hücum hattının hem bireysel performanslarının iyi olduğunun farkındayız. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. İlk iç saha Şampiyonlar Ligi maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Ülkemiz için oynuyoruz, ülke puanı için oynuyoruz. Geçen sene de zor bir gruptan lider olarak çıktık ve son 16'ya kaldık. Ligde şampiyon olduk. 2 kulvarı da aynı anda götürebileceğimizi gösterdik. Bu aynı zamanda tüm kulüplerimizin de yapması gerek. Ülke puanı için Avrupa arenasında fazla takım ile olmamız gerekiyor. Biz bunu geçen sene gösterdik. Yarın elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler