Mert Günok yurt dışına transfer oluyor! Menajeri açıkladı, Beşiktaş ile görüşecekler

22.02.2024 - 08:22 | Son Güncellenme: 22.02.2024 - 08:31

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Ment Günok, sezon sonunda kariyerine yurt dışında devam etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Mert Günok yurt dışına transfer oluyor! Menajeri açıkladı, Beşiktaş ile görüşecekler

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın 2020-21 sezonun başında Başakşehir'den 1,3 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Mert Günok hakkında flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

Sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılabilir

Beşiktaş ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan milli file bekçisinin sezon sonunda siyah beyazlı takıma veda ederek yurt dışına transfer olması gündemde.

İki İngiliz kulübünün kıskacında

Hürriyet'te yer alan habere göre; gelecek hafta 35 yaşına girecek olan Mert Günok 2 İngiliz takımının kıskacında. 2 yıldır scoutlar tarafından izlenen deneyimli file bekçsisinin sezon sonunda ayrılığı gündemde.

"Yakın zamanda Beşiktaş'la bonservis ücreti için görüşecekler"

Haberde, Mert Günok'un menajeri Necmettin Mehmedi'nin konuyla ilgili, "İki İngiliz kulübü Mert'i scoutlarına izlettirdi. Saha içi duruşu ve performansı ile olumlu not aldı. Kulüp yetkilileri yakın zamanda Beşiktaş'la bonservis ücreti için görüşecek" ifadelerine de yer verildi.

32 maçta forma gyidi

Bu sezon tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Mert Günok, 36 gole engel olamadı. Tecrübeli eldiven 12 maçta ise kalesini gole kapadı. Tecrübeli eldiven 27 kez de A Milli Takım kalesini korudu.

Senin için hazırladığımız haberler