Mert Günok'tan Galatasaray itirafı

30.07.2020 - 16:27 | Son Güncellenme: 30.07.2020 - 16:32

Başakşehir'in kalecisi Mert Günok, Galatasaray'dan teklif aldı mı? Süper Lig'de yakaladıkları şampiyonluğu nasıl değerlendirdi? Deneyimli çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Mert Günok'tan Galatasaray itirafı

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Medipol Başakşehir'in başarılı kalecisi Mert Günok, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Galatasaray'dan teklif aldığını ancak Başakşehir'i seçtiğini söyledi.

Play Spor'a konuşan deneyimli kaleci, "Benim için hedef hiçbir zaman bitmiyor, kulüp için de bitmeyecek. Fenerbahçe’den ayrılma düşüncesi aklımda yoktu, kulüp benimle sözleşme uzatmak istemedi bende bir arayış içine girdim. Galatasaray ve Başakşehir kulübü beni istedi. Bende oynayabileceğimi düşündüğüm için Başakşehir’i seçtim. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum" dedi.

Şampiyonluk stresi yaşadılar mı?

Şampiyonluk stresi yaşadıklarını vurgulayan Günok, "Şampiyonluk stresi yaşamamızın sebebi son iki senede şampiyonluğu kaybetmemiz oldu. Acaba yine mi olmayacak dedik.

İki gün kutlamalar, röportaj canlı yayınlara katıldık şimdi antremanlara başlayacağız. Arkadaşlarımız tatildeyken biz çalışmaya devam edeceğiz ama şampiyon olmanın gururu üstümüzde olacak. Şampiyonluğu tam anlamıyla yaşayamadık çünkü genelde sezon bittikten sonra tatil dönemi olur. Tatile gidersiniz oralarda şampiyon gibi karşılanırsınız" şeklinde konuştu.

"Demba Ba takım için çok değerli"

Demba Ba'nın takım için önemli biri olduğunu ifade eden Mert Günok, "Demba Ba takıma ağırlığını koydu. Babasının vefatından sonra ülkesine gitmedi. Gitseydi iki hafta karantinada kalacaktı. Demba Ba takım için çok değerli onu farklı bir yere koyuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

31 yaşındaki kaleci Başakşehir formasıyla bu sezon 44 maça çıkarken 47 gol yedi ve 13 maçta kalesini gole kapattı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler