Mert Günok'tan Rıza Çalımbay'a yanıt!

25.12.2023 - 09:47 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 09:52

Süper Lig'de Alanyaspor'a sahasında mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay maç sonrası Mert Günok'u eleştirmişti. Milli kaleciden Çalımbay'a yanıt geldi.

Mert Günok'tan Rıza Çalımbay'a yanıt!

Trendyol Süper Lig'de Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay maç sonrası kaleci Mert Günok'u ağır bir şekilde eleştirmişti. İşte detaylar.

Mert Günok'tan Rıza Çalımbay'a cevap

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Mert Günok, Alanyaspor maçı sonrası Rıza Çalımbay'ın kendisine yaptığı eleştirileri yanıtladı.

"İçinde olduğumuz durum kişilere bağlanamaz"

Mert Günok açıklamasında, "Alışık olmadığımız sonuçların ardından sıcağı sıcağına yorum yapmamak lazım. İçinde olduğumuz durum kişilere bağlanamaz. 

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın gündemine aldığı teknik direktör!
Habere Git

"Kupaya odaklanacağız"

Ekip olarak bir girdaba kapıldık, ancak geldiğimiz gibi çıkacağız. Şu an kim ne demiş, dememiş değil, önümüzdeki maçlara özellikle kupaya odaklanacağız" dedi.

Rıza Çalımbay, Mert Günok için ne demişti?

Bilindiği üzere Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Alanyaspor maçı sonrası Mert Günok için, "Yani sen nasıl kalecisin, oradaki topu vuracaksın gidecek, bu kadar basit!" yorumunda bulunmuştu.

Mert Günok'tan özür dilemişti

Daha sonrasında Çalımbay, Mert Günok'tan özür dilemişti. Çalımbay özür açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kaleci Mert arkadaşımız için yanlış söz söyledim. Yanlış derken, maçtan çıktığım için yoğunluktan dolayı sıkıntılıydı. Maça çok sinirlenmiştim çünkü. En iyi oynadığımız maçlardan bir tanesiydi, yediğimiz goller bize yakışmadı. Kötü niyetli söylemedim. Kendisi alınmasın, çok iyi bir kaleci. Milli takımın da kalecisidir. O yüzden kendisinden özür diliyorum."

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Kourbelis'e talip çıktı! Devre arası...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler