Fenerbahçe Haberleri | Mert Hakan Yandaş'a 3 maç ceza!

23.12.2023 - 23:41 | Son Güncellenme: 24.12.2023 - 00:24

Son dakika: Fenerbahçe'de Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fred'e ve Mert Hakan Yandaş'a 3 maç men cezası verildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Haberleri | Mert Hakan Yandaş'a 3 maç ceza!

AJANSSPOR - HABER

PFDK merakla beklenen cezaları açıkladı... Süper Lig'de oynanan ve Fenerbahçe'nin 4-3 galip geldiği Kayserispor maçında ikinci sarı karttan atılan Mert Hakan Yandaş'a 3 maç sahalardan men cezası verildi.

Mert Hakan Yandaş'a hem maç hem de para cezası

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Mındihome Kayserispor'u 4-3 yenen Fenerbahçe'de kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın cezaları belli oldu.

TFF'nin açıkladığı PFDK Kararları'nda Fred'e 3 maç ve 39 bin lira, Mert Hakan Yandaş'a ise 3 maç men ve 78 bin lira para cezası verildi.

Yandaş'a bir tane çift sarı kartan, iki maç cezası ise hakame davranışlarından verildiği belirtildi.

Kayserispor - Fenerbahçe maçında neler olmuştu?

Fenerbahçe’nin 4-3 kazandığı Kayserispor maçına, uzatmaların son anlarında çıkan kırmızı kartlar damga vurdu. 90+7. dakikada Kayseri lehine verilen faule itiraz eden Mert Hakan ve Fred’e önce sarı kart gösteren hakem Zorbay Küçük, daha sonra Brezilyalı futbolcuya direkt kırmızı kart gösterirken, itirazlarına devam eden Mert Hakan’ı da ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç etmişti.

İlgini Çekebilir
Fred'in cezası belli oldu
Habere Git

İşte Mert Hakan Yandaş'ın kaçıracağı maçlar

29 yaşındaki oyuncu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray, İstanbulspor ve Konyaspor ile oynanacak Süper Lig maçlarında forma giyemeyecek.

Yandaş, 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finalinde ise oynayabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler