Mert Hakan Yandaş'a "Rolex" göndermesi

11.08.2020 - 16:37 | Son Güncellenme: 11.08.2020 - 16:47

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe'ye transfer olan Mert Hakan Yandaş'a göndermede bulundu. Peki Abdurrahim Albayrak, Mert Hakan Yandaş hakkında ne dedi? İşte detaylar...

Mert Hakan Yandaş'a "Rolex" göndermesi

Galatasaray ile SIXT rent a car arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza törenine katılan sarı kırmızılıların ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Mert Hakan hakkında konuştu.

Albayrak, 25 yaşındaki orta sahanın, "Dediğim gibi bana verilen sözlerin arkasında duran, dürüst ahlaklı bir kulübe ve insanların yanına geldim" sözlerinin hatırlatılması üzerine açıklama yaptı.

Albayrak sponsorluk anlaşmasının bitiminde yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar söz verip de yerine getirmediğim hiçbir şey yoktur. ‘Galatasaray forması giydiğim zaman sana Rolex alacağım’ diyen arkadaşlara üzülüyorum. Birçok futbolcu ile elimde ilgili çok detaylı yazılar var” şeklinde konuştu.

Arda Turan konusunda da açıklamalar yapan Abdurrahim Albayrak, “Muslera ve Selçuk’tan sonra ilk indirim yapanlar Lemina ve Seri oldu. Onlara buradan çok teşekkür ediyorum. Arda’ya tek bir şey söyledim: ‘Arda, şimdi bizden iş geçti. Senden tek bir ricam var. Sen bundan sonra sevenleri sevindireceksin. Sevmeyenleri sevindirmeyeceksin. Çok iyi oynarsan seni sevenleri sevindirir. İyi oynamamanı istemeyenleri sevindirme' dedi.

Öte yandan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de Fenerbahçe'ye Mert Hakan transfer için göndermede bulunmuş ve "Bir rakibimiz 'Biz bir futbolcuyu istersek alırız' diyor. Size samimiyetle söylüyorum bunu. Futbolcular önce Galatasaray'a gelir. Anlaşamazsa 2-3 kat paraya başka kulüplere giderler. Galatasaray Türkiye'de futbolun kıblesidir" açıklamasını yapmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler