Mert Hakan Yandaş’tan anlamlı hareket: Sen de var mısın İrfan?

29.07.2021 - 20:57 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 21:04

Son dakika haberleri… Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Türkiye’deki yangın vakalarına ilişkin fidan projesi başlattı. İşte detaylar…

Mert Hakan Yandaş’tan anlamlı hareket: Sen de var mısın İrfan?

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz yıl Sivasspor’dan transfer ettiği Mert Hakan Yandaş, Türkiye’deki yangın vakalarına kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından fidan projesi başlatan oyuncu, topu takım arkadaşı İrfan Can Kahveci’ye pasladı.

Bin fidanla hareketi başlattı

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mert Hakan Yandaş: “Birçok ilimizden gelen orman yangını haberleri sebebiyle çok üzgün ve kaygılıyım, kahraman itfaiye ve kurtarma ekiplerine kolaylıklar diliyorum. Söndürüleni yerine koyabilmek için elimi taşın altına koyuyor ve bin fidanla hareketi başlatıyorum. Sende var mısın İrfan Can Kahveci?” ifadelerini kullandı. 26 yaşındaki futbolcunun bu hareketi, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

Türkiye'de yangın vakaları

Bir gün önce Antalya'nın ilçesi Manavgat'ta meydana gelen yangın vakasından sonra ülke genelinde; Adana, Osmaniye, Kayseri, Mersin, Kocaeli, Karaman, Kütahya, Marmaris, Didim, Milas, Köyceğiz ve Alanya'da yangın ihbarı yapıldı. İtfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmaları devam ederken, çok sayıda ağaç ve canlı yangınlardan ötürü tahrip oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler