Fenerbahçe- Beşiktaş Maçı Bitti Mert Hakan Yandaş Kameramana Tepki Verdi

03.04.2023 - 11:46 | Son Güncellenme: 03.04.2023 - 11:59

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan dev derbi sonrasında Sarı-Lacivertli oyuncu Mert Hakan Yandaş, kendisini çeken kameramana tepki verdi. Detaylar...

Fenerbahçe- Beşiktaş Maçı Bitti Mert Hakan Yandaş Kameramana Tepki Verdi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmayı kazanan taraf ise konuk ekip Beşiktaş oldu. Maçtan hemen sonra ise Mert Hakan Yandaş'ın yaptığı hamle gündeme geldi. Detaylar...

''Ne çekiyorsun''

Karşılaşmanın sona ermesinden hemen sonra Mert Hakan Yandaş, antrenör Joao de Deus ile yaptığı konuşma sırasında yayıncı kuruluşa sinirlendi. Yandaş, kendisini yakın planda çeken kuruluşa sinirlenerek 'Ne çekiyorsun!' diye tepki gösterdi.

Cezalı duruma düştü

Mert Hakan Yandaş, 37. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Fenerbahçe'nin deplasmanda Fatih Karagümrük ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Baroni'den sert tepki: ''Bu onurlu forma çok ağırdır''
Habere Git

Arda Güler'e sarıldı

Sarı-Lacivertlilerde takımın ilk golü öncesi penaltı kazandıran Arda Güler'e pozisyon sonrası Mert Hakan Yandaş'tan sarılma geldi. Yandaş, genç oyuncuya sarılarak öptü ve pozisyon sonrası tebrik etti. Yandaş, daha önce kazanılan serbest vuruşta da Arda Güler'i öpmüştü.

11'de şans buldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, derbide Mert Hakan Yandaş'ı ilk 11'de görevlendirdi. Bu sezon Portekizli teknik adamın çok fazla ilk 11'de görevlendirmediği Yandaş, son olarak ligin 22'nci haftasında deplasmanda oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında ilk 11'de görev yapmıştı.
 

Senin için hazırladığımız haberler