Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan Arda Güler'e: Gel ben seni götüreyim

01.03.2022 - 11:09 | Son Güncellenme: 01.03.2022 - 12:30

Fenerbahçe ligde dün akşam Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederken maç sonunda stat çıkışı Mert Hakan Yandaş'ın Arda Güler'i eve bırakma teklifi kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan Arda Güler'e: Gel ben seni götüreyim

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından stat çıkışında Beyaz TV mikrofonlarına, "Kazandığımız için çok mutluyuz. İnşallah ben de süre bulmaya devam ederim. Önemli olan kazanmaktı. Taraftarlarımıza minnettarım, inşallah devamı gelir." şeklinde bir açıklama yaptı.

Arda Güler'in babası ise "Anne ve baba olarak, onunla gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Mert Hakan, Arda'yı aracına aldı

Beyaz TV'ye yaptığı açıklamlanın ardından yürüyerek ailesinin aracına gitmeye çalışan Arda Güler'i otopark çıkışı takım arkadaşı Mert Hakan Yandaş gördü. Mert Hakan, genç futbolcuya "Arda nereye gidiyorsun. Gel gel, benimle gel ben seni götüreyim" diyerek aracına aldı. Mert daha sonra Arda'yı aracıyla ailesinin yanına götürdü.

 

9 maçta forma giydi

Bu sezon Fenerbahçe formasını 9 maçta forma giyen 17 yaşındaki Arda Güler 5 lig, 2 Konferans Ligi ve 2 kez de Avrupa Ligi ön eleme maçında oynadı. Genç futbolcu bu maçlarda 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Gece yarısı Fenerbahçe'de iki ayrılığı açıkladı!
Habere Git

"Gençlerbirliği evine gitti, Başkanımız devreye girdi"

Fenerbahçe Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Tahir Karapınar, Arda Güler'in transferini şöyle anlattı:

"Arda’nın Fenerbahçe’ye gelişi şöyle oluyor; Arda ve ailesi inanılmaz Fenerbahçeli. Arda, Alex hayranı. Gençlerbirliği Kulübü kaç kere Arda’nın gitmemesi, transfer olmaması için evlerine gidiyor. Ancak Kulübümüz, herkes Arda’yı isterken ortaya bir duruş koyuyor, Başkanımız devreye giriyor, Fenerbahçe’nin büyüklüğü devreye giriyor ve transfer gerçekleşiyor." 

Avrupa kulüplerini peşine taktı

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler, sergilediği iyi futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Futbol stili ile beğeni toplayan Arda Güler için başta Borussia Dortmud ve Leipzig olmak üzere bazı Avrupa ekipleri harekete geçti. Özellikle Alman ve İngiliz kulüplerinin Arda Güler'i yakından takip ettiği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler