Mert Müldür: "Forma rekabeti büyük takımlarda olur''

12.08.2024 - 18:50 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 18:56

Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile karşılaşacak olan temsilcimiz Fenerbahçe'de Mert Müldür, basın toplantısında maç hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Mert Müldür: "Forma rekabeti büyük takımlarda olur''

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho ile Mert Müldür basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Mert Müldür, zorlu maç hakkında yorumlarda bulundu. İşte Müldür'ün açıklamaları...

''Lille maçına odaklandık''

Maça odaklandıklarını ifade eden Mert Müldür, “İzin biraz kısaydı ama takıma döndüğümüz için hepimiz mutluyuz. Milli takım güzeldi ama artık geride kaldı, şu an hepimiz Lille maçına odaklandık.” dedi.

''Forma rekabeti büyük takımlarda olur''

Forma rekabeti hakkında konuşan Müldür, “Forma rekabeti büyük takımlarda olur. Olmazsa olmaz zaten. Kimin oynayacağı hocanın tercihidir, oynayan herkes takım için yüzde 100'ünü verirse hiçbir problem olmaz.” dedi.

Sahada yüzde yüzünü vermek istediğini söyleyen Müldür, ''Hocanın söylediği gibi yarın sahada olacağım ve yüzde yüzümü vereceğim. Hepimizin hedefi turu geçmek, elimizden geleni fazlasıyla yapacağız.'' dedi.

''Turu geçeceğimize inanıyoruz''

Turu geçeceklerine inandıklarını söyleyen Müldür, “Beklentimiz her zamanki gibi stadın full olması. Muhteşem bir destek görüyoruz Kadıköy'de… Biz sahada, taraftarımız tribünde elimizden geleni yapıp turu geçeceğimize inanıyoruz.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler