Fenerbahçe'de Mert Müldür Transferi Henüz Bitmedi

31.07.2023 - 18:01 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 18:20

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı milli savunma oyuncu Mert Müldür'ün avukatı Özgür Dobruca, henüz transferin tamamlanmadığını söyledi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de Mert Müldür Transferi Henüz Bitmedi

AJANSSPOR - HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yerli sağ bek Mert Müldür ile anlaşma sağladığı öne sürüldü. Ancak milli oyuncunun avukatı, henüz transferin tamamlanmadığını söyledi. 

Mert Müldür'ün avukatından transfer açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, bugün İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Mert Müldür'ün transferinde anlaşma sağlandığını açıklamıştı. Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan Mert Müldür'ün avukatı Özgür Dobruca, transferin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Şu anda bir iki engel var"

Fenerbahçe'ye transferi söz konusu olan milli futbolcu Mert Müldür'ün avukatı Özgür Dobruca henüz transferin tamamlanmadığını söyledi. 

Özgür Sancar'ın ''Fenerbahçe ile anlaştınız mı'' şeklindeki sorusu üzerine Dobruca, ''Öyle gözüküyor; ancak şu anda bir iki engel var; özellikle de sakatlığı ile ilgili'' şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Zimbru maçı kamp kadrosu belli oldu! 3 eksik
Habere Git

İşte Fenerbahçe'nin Mert Müldür açıklaması

Öte yandan sarı lacivertli kulüpten konuyla ilgili bugün şu ifadeler paylaşılmıştı;

"Kulübümüz Milli Futbolcu Mert Müldür’ün kalıcı transferi konusunda İtalya’nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmıştır. İki futbolcu transferlerini tamamlamak üzere İstanbul’a davet edilmiştir."

Mert Müldür'ün performansı

İtalyan ekibinde 4 sezonda 90 maça çıkan Mert, 2 gol atıp 5 de asist yaptı. Genç yıldız, A Milli Takım ile ise 18 maçta forma giyerken, 1 gol attı.

Roberto Pereyra transferi

Öte yandan Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Arjantinli orta saha oyuncusu Roberto Pereyra ile ilgili de oyuncunu temsilcisi Federico Pastorella, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan İtalyan menajer, ''Söyeleyebilecek yeni bir şey yok. Sadece Beşiktaş'la değil, başka kulüplerle de Pereyra adına temaslarımız devam ediyor.'' dedi.

Roberto Pereyra'nın performansı

Udinese ile sözleşmesi sona eren futbolcuyla, siyah beyazlıların 3 yıllık kontrat üzerine anlaşma sağladığı öne sürülmüştü. 

Geçen sezon Udinese ile 36 maça çıkan Arjantinli oyuncu 5 gol attı, 9 gol pası verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler