Mert Müldür'ün menajerinden transfer açıklaması! Fenerbahçe ve Galatasaray

24.05.2022 - 09:53 | Son Güncellenme: 24.05.2022 - 14:51

Adı transferde Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür'ün menajerinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Mert Müldür'ün menajerinden transfer açıklaması! Fenerbahçe ve Galatasaray

2019-2020 sezonunda altyapısından yetiştiği Avusturya ekibi Rapid'den 4,7 milyon Euro karşılığında Serie A ekibi Sassuolo'ya transfer olan genç sağ bek, İtalyan ekibinde gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükseldi.

F.Bahçe ve G.Saray'ın gündemindeydi

İtalyan ekibinde forma giydiği 3 sezondaki istikrarlı ve başarılı futboluyla dikkat çeken Mert Müldür, transferde Süper Lig ekiplerinin de gündemine geldi. Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan 23 yaşındaki futbolcu için menajeri Max Hagmayr'dan açıklama geldi.

Menajerinden transfer açıklaması

A Spor'a konuşan Hagmayr, "Mert'e hem Süper Lig'den hem Avrupa'dan teklifler var ancak tercihimiz Avrupa olacak. Şu an için takım adı vermek istemiyorum Sassuolo kulübüne büyük saygımız var" ifadelerinde bulundu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç: Ya Kartal ya Jesus. Pazartesi açıklayacağız
Habere Git

Mert Müldür'ün Sassuolo performansı

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Mert Müldür bu sezon Sassuolo'da 31 maçta görev aldı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 2045 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı. Genç sağ bek, İtalyan ekibindeki 3 sezonunda toplamda 87 maça çıkarken, 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Mert Müldür kimdir?

Genç futbolcular arasında yer alan Mert Müldür 3 Nisan 1999 yılında Avusturya'nın Viyana şehrinde dünyaya geldi. Avusturya'da yetişen Mert Müldür Sassuolo takımında sağ bek mevkiinde top oynuyor. Futbola tutku ile bağlı olan Mert Müldür 2006 yılında Rapid Wien futbol takımında futbola başladı. Bu takımda alt yapıda oynayan Mert Müldür 2017 yılı itibari ile profesyonel kariyerine başladı.

Senin için hazırladığımız haberler