Mertan Caner Öztürk: 'İddialar gerçeği yansıtmıyor'

16.09.2018 - 12:45 | Son Güncellenme: 16.09.2018 - 09:46

Osmanlıspor‘un deneyimli futbolcusu Mertan Caner Özkürk, Karabükspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Mertan Caner Öztürk, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu. İşte detaylar...

'Ligin en zor maçına çıkacağız'

Sözlerine Karabükspor maçı hakkında ön görüde bulunarak başlayan Mertan Caner Öztürk, “Bizim için çok zor bir maç olacak. Belki de ilgin en zor maçına çıkacağız. Rakibin durumu bizde rehavet oluşturmuyor. Hocamız bizi bu konuda sıklıkla uyardı. Maçı kazanmak ve seri yakalamak istiyoruz” dedi.

'İddialar gerçeği yansıtmıyor'

Ekonomik anlamda sıkıntı yaşadıklarına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Mertan Caner, “Ekonomik anlamda sıkıntı yaşamıyoruz. Bu iddialar gerçeği yansıtmıyor. Stat sorunumuz var. Umarım bu da en kısa zamanda hallolur” şeklinde konuştu.

'Amacım takımıma maksimum katkı sunmak'

Bu sezonki hedeflerinden bahseden 25 yaşındaki futbolcu, “Bu sezon kendime gol ya da asist hedefi koymadım. Amacım sahada olduğum süre zarfında takımıma katkı sağlamak. Kendimi ofans hattında her bölgede rahat hissediyorum. Sağ, sol ve merkezde oynayabiliyorum” ifadelerini kullandı.

'Fatih Hoca ile çalıştığım için şanslıyım'

Eski takımı Galatasaray’a da ayrı bir parantez açan Mertan Caner Öztürk, “Galatasaray’da oynamak, Sarı kırmızılı takımın altyapısında yetişmek benim için büyük bir gurur ve mutluluktu. Fatih Hoca ile çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Galatasaray’da her ne kadar forvet sorunu tartışılsa da Fatih Hoca ile bu süreç atlanacak ve Türkiye’de ve Avrupa’da başarı gelecektir” şeklinde konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler