Merve Taşkın'ın Karius mesajı olay oldu! Yediği gollerden sonra...

30.11.2018 - 11:33 | Son Güncellenme: 30.11.2018 - 08:34

Merve Taşkın'ın Karius mesajı olay oldu! Yediği gollerden sonra...
Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sarpsborg karşılaşması sırasında attığı tweet dikkat çekti.
Maçta yediği goller ve performansı nedeniyle eleştirilen Karius'a göndermede bulunan Taşkın, "Beni düşün ve konsantre ol" yazdı.
Taşkın'ın tweeti öncesi ilk yarıyı 2-0 geride bırakan Beşiktaş, ikinci yarıda golleri sıraladı ve sahadan 3-2 galip ayrıldı.
Taşkın, Kariusla ilgili daha önce yaptığı açıklamada şu cümleleri kullanmıştı, "Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık"
"İlk önce korktu ve daha güvenilir yer olan Snapchat’ten konuşmak istedi. Çok zaman kaybetmeden numarasını verdi ve whatsapp üzerinden konuşmaya başladık. İlerleyen günlerde de buluştuk"
"Görüştüğümüzde sürekli yakın olduğu kadının sevgilisi olup olmadığını sordum o da bana 'yok' dedi."
"Fakat ikimizin yakınlaşması magazin medyasında büyük yankı uyandırınca tahmin ettiğim oldu ve o sürekli adı geçen kadınla birbirlerini sosyal medyadan silmişler.

Öte yandan Taşkın Instagram'da, “Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım. Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim” diyerek gündem olmuştu. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler