Lionel Messi, FC Dallas-Inter Miami Maçında Şov Yaptı

07.08.2023 - 08:37 | Son Güncellenme: 08.08.2023 - 13:50

Inter Miami ile Dallas arasında oynanan Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu son 16 turu maçında Lionel Messi, şov yaptı. Detaylar...

Lionel Messi, FC Dallas-Inter Miami Maçında Şov Yaptı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Inter Miami formasıyla 3 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans gösteren Lionel Messi, FC Dallas ile oynanan Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) Ligler Kupası son 16 turu maçında da müthiş bir gole imza attı.

Messi'den müthiş frikik golü

Inter Miami, 4-2 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Lionel Messi'nin 85. dakikakda attığı müthiş frikik golü ile skoru 4-4'e getirdi ve maç penaltılara gitti. 

Inter Miami çeyrek finalde

Penaltılarda da 1 gol atan Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin ekibi, Dallas'ı 5-3 yendi ve adını çeyrek finale yazdırdı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Trabzonspor’a iyi haber! Livakovic, Petkovic...
Habere Git

İşte Messi'nin harika golü

Messi 4 maçta 8 gol attı

CONCACAF son 16 turu mücadelesinde FC Dallas'ı kupanın dışına iten Inter Miami'de Lionel Messi, biri seri penaltı atışlarından olmak üzere karşılaşmayı 3 gol ile tamamladı. Böylelikle ABD ekibi ile 4 maça çıkan Arjantinli yıldız, 8 gol ve 1 asistlik müthiş bir performans gösterdi. Ayrıca Messi, 23 gol daha attığı takdirde Inter Miami tarihinin en golcü oyuncusu olacak. Bir başka Arjantinli oyuncu Gonzalo Higuain'in 29 golü bulunuyor.

Öte yandan Inter Miami'nin diğer gollerini 6, 85. dakikada Lionel Messi, 65. dakikada Benjamin Cremaschi ve 43. dakikada kendi kalesine Marcao Farfan kaydetti.

Dallas skoru koruyamadı

FC Dallas'ın gollerini ise 37. dakikada Facundo Quingnon, 45. dakikada Bernard Kamungo, 63. dakikada Alan Velvasco ve 68. dakikada kendi kalesine Robert Taylor attı.

İlgini Çekebilir
Sehic’ten Galatasaray itirafı: “Fatih Terim beni istedi”
Habere Git

20 bin kişilik stat full çekti

Dallas yönetimi, Inter Miami maçı öncesi kulüp tarihinin en hızlı bilet satışına imza attıklarını duyurmuştu.  Tarihe geçen rekor Messi'nin MLS'te (Major Leage Soccer) yarattığı ve yaratacağı etkinin net örneği olarak kabul edildi.

Senin için hazırladığımız haberler