Messi'nin Barcelona veya Suudi Arabistan'a transferiyle ilgili flaş açıklama!

12.10.2023 - 16:29 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 16:34

Lionel Messi, Inter Miami'nin play-off şansını kaybetmesi sonrası ve sezonunda onlar için erken bitmesinin ardından takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Messi'nin Barcelona veya Suudi Arabistan'a transferiyle ilgili flaş açıklama!

AJANSSPOR-HABER

İspanyol gazeteci Guillem Balague’a göre Major League Soccer (MLS) sezonu sona erdikten sonra Lionel Messi herhangi bir takıma transfer olmayacak. 

Inter Miami’nin dünya şampiyonu apoleti bulunan kaptanı Lionel Messi için, Barcelona ve Suudi Arabistan dedikoduları ortaya atılmıştı. 

Miami’de Messi belirsizliği

Inter Miami, Cumartesi günü FC Cincinnati'ye 1-0 yenildikten sonra play-off şansını kaybetti ve sezon onlar için 21 Ekim'de sona eriyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi
Habere Git

Inter Miami performansı

Arjantin ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Messi, Eylül ayının başından beri sakatlık nedeniyle MLS'te sadece 72 dakika sahada kaldı. Messi, MLS’te çıktığı 5 maçta 1 gol attı ve 2 asist yaptı.

MLS’te normal sezon sona erdikten sonra, Arjantin'in 17 ve 22 Kasım'da Uruguay ve Brezilya ile Dünya Kupası eleme maçları olacak. Messi'nin bu maçların ardından bir aylık tatil yapması bekleniyor.

Balague: Messi’nin başka bir takıma gitmesini unutun

Konuyla ilgili Balague, "Diğer futbolcular gibi Messi de yaklaşık bir ay tatil yapacak. Bu nedenle Suudi Arabistan veya başka bir takıma gitmesini unutun," açıklamasını yaptı. Ayrıca MLS yeni sezonunun Şubat'ta başlaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Milli ara sonrası Fenerbahçe'yi zorlu fikstür bekliyor
Habere Git

Lionel Messi’nin MLS macerası

Yedi kez Ballon d'Or ödülünü kazanan Messi, Temmuz'da Paris Saint-Germain'den Inter Miami'ye katıldı ve Ağustos'ta kulübünü ilk Leagues Cup zaferine taşıdı, ardından ABD Açık Kupası'nda da takımını yine zafere taşıdı.

Inter Miami formasıyla 13 maçta 11 gol atan Arjantinli süperstar, MLS’te sadece 1 gol atabildi.

Tata Martino'den messi açıklaması

Messi için futbol medyasında, MLS sezonunun bitimi sonrası efsanesi olduğu Barcelona’ya geri dönmesi konuşuluyordu. FC Cincinnati yenilgisinin ardından söylentiler hakkında soru sorulmasıyla Inter Miami teknik direktörü Tata Martino, "Bu şaşırtıcı. Bunu bilmiyorum. Bana Barcelona'yı tatil için ziyaret edeceğini söylüyorsanız, evet, muhtemel, ancak diğer kısmı hakkında bilgim yok" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Üç Büyükler ''Can'' peşinde!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler