Messi kupayı Maradona’ya adadı

13.07.2021 - 00:29 | Son Güncellenme: 13.07.2021 - 00:32

Copa America şampiyonu Arjantin Milli Takımı’nın kaptanı Lionel Messi, Instagram hesabından bir açıklama yaparak Diego Armando Maradona’yı unutmadı.

Messi kupayı Maradona’ya adadı

AJANSSPOR-HABER

Arjantin’de 28 yıl aradan sonra kazanılan Copa America’nın mutluluğu sürüyor. Dev finalde ezeli rakipleri Brezilya’yı 1-0 yenen Tangocular, kupayı geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz futbol efsanesi Diego Armando Maradona’ya adadı.

Messi'den şampiyonluk sonrası açıklama

Arjantin Milli Takımı ile ilk kez bir büyük turnuvada şampiyonluk yaşayan Lionel Messi bu konuda bir açıklama yaptı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Messi şu ifadeleri kullandı:

 

'45 milyon Arjantinli'ye ve Diego'ya' 

“Böyle bir oyuncu grubuna kaptanlık yaptığım için şanslıyım. Copa America'yı bana her zaman güç veren aileme ve virüs zamanlarında zorluklar yaşayan, yakınlarını kaybeden 45 milyon Arjantinli’ye armağan ediyorum. Ve Diego'ya da... Gittiği yerden bizi desteklediğine eminim.”

Copa America'da 4 gol, 5 asistle oynadı

34 yaşındaki Lionel Messi, 7 maçta 4 gol, 5 asistle Copa America’nın da yıldızı olmuştu. Yarı finaldeki Kolombiya ve finaldeki Brezilya maçlarını sakat sakat oynayan yıldız futbolcu bu yönüyle de Arjantin’de büyük takdir topladı.

Senin için hazırladığımız haberler