Messi'den küçük hayranına büyük jest

08.10.2023 - 21:22 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 21:25

Lionel Messi'li Inter Miami, MLS'te Cincinnati'ye 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından sahaya giren küçük bir taraftara, Arjantinli golcü büyük jest gösterdi.

Messi'den küçük hayranına büyük jest

AJANSSPOR DIŞ HABER

Liones Messi, Inter Miami'nin Cincinnati'ye 1-0 mağlup olduğu maçın ardından sahaya giren küçük hayranını yanına çağırdı. 

Messi'nin sahada her zaman peşinde olan özel koruması Yassine Cheuko, önce çocuğu durdurarak sahadan çıkarmaya çalıştı. Durumu fark eden Lionel Messi, küçük hayranını yanına çağırdı ve fotoğraf çekildi.

Alkışları topladı

Messi'nin küçük hayranının sahaya girmesinin ardından koruması Yassine Cheuko çocuğu kucaklayarak sahadan götürmeye çalıştı. Olayı fark eden Arjantinli yıldız, çocukla önce fotoğraf çekildi sonra formasını imzaladı. Messi'nin jesti tribünlerden alkış topladı.

Play-Off şansını yitirdi

Lionel Messi'li Inter Miami, Cincinnati'ye 1-0 mağlup olmasının ardından 15 takımlı ligi 14. sırada bitirdi ve Play-Off şansını yitirdi. Lionel Messi, MLS'te 2024 Şubat ayına kadar sahaya çıkamayacak.

Messi'nin koruması Yassine Cheuko kimdir?

Lionel Messi'nin MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transferinin ardından saha içinde ve dışında kendisine bir koruma verildi. 

Messi'nin peşini hiçbir zaman bırakmayan ve adeta maç sırasında bile yanından ayrılmayan Yassine Cheuko isimli koruma, MMA, tekvando ve boks gibi dövüş sporlarında uzman bir isim.

Senin için hazırladığımız haberler