Cristiano Ronaldo'yu çıldırtan tezahürat! Tepkisi olay oldu...

26.02.2024 - 10:49 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 11:07

Al-Shabab - Al-Nassr'ı yendigi maçta bir gol atan Cristiano Ronaldo'nun rakip takım taraftarlarının yaptığı Lionel Messi tezahüratlarına verdiği tepki olay oldu.

Cristiano Ronaldo'yu çıldırtan tezahürat! Tepkisi olay oldu...

AJANSSPOR - HABER

Suudi Arabistan Pro Lig'in 21. haftasında ligin şampiyonluk adaylarından Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al-Nassr deplasmanda Al-Shabab ile karşı karşıya geldi.

Ronaldo galibiyete 1 golle katkı yaptı

Al Nassr sahadan 3-2 galibiyetle ayrılarak maç fazlasıyla lider Al-Hilal ile olan puan farkını 4'e indirdi. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayarak 90 dakika forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, 21. dakikada takımının ilk golüne imza attı. Konuk takıma galibiyeti getiren diğer golleri ise 46 ve 86. dakikada Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca kaydetti.

Messi tezahüratları Ronaldo'yu çıldırttı

Öte yandan ev sahibi Al-Shabab taraftarlarının yaptığı Messi tezahüratları, 39 yaşındaki Ronaldo'yu kızdırdı. Portekizli futbolcu, rakip takım taraftarlarının Messi tezahüratları sonrası önce elini kulağına götürerek "duyamıyorum" imasında bulunurken daha sonra taraftarlara karşı şok bir hareket yaptı. 

 

Ronaldo'nun ilk tepkisi değil, formayı kasıklarına sürdü

Ronaldo, Al Nassr ile Al Hilal arasında oynanan Riyad Sezon Kupası final maçında da rakip taraftarlarının Messi lehine tezahürat yapması nedeniyle sinirlerine hakim olamamıştı. 39 yaşındaki futbolcu, tribünlere dönüp sinirli bir şekilde "Burada olan benim, Messi değil" diye bağırmıştı. Ronaldo'nun bu siniri maç sonunda da geçmemiş, soyunma odasına giderken önüne atılan rakip takım formasını alarak kasıklarına sürüp tribünle fırlatmıştı. 

 

Suudi Arabistan ayağa kalktı

Portekizli futbolcunun bu hareketi Suudi Arabistan'da büyük tepkiyle karşılandı. Arabistan basınında Al Nassr yönetiminin Ronaldo'nun sözleşmesini feshedebileceği iddia edilmişti.

 

Senin için hazırladığımız haberler