Messi’ye ezeli rakibinden ‘hoş geldin’ mesajı! 'Kim derdi ki...'

11.08.2021 - 21:35 | Son Güncellenme: 11.08.2021 - 21:42

Sergio Ramos, Real Madrid’de oynarken yıllarca durdurmak için mücadele verdiği Lionel Messi ile PSG’de buluşması üzerine bir paylaşımda bulundu.

Messi’ye ezeli rakibinden ‘hoş geldin’ mesajı! 'Kim derdi ki...'

AJANSSPOR-HABER

Lionel Messi’nin Paris Saint-Germain’e transfer olduğu bugün resmen açıklandı. Dünyada yılın transferi ilginç bir beraberliği de ortaya çıkaracak. Böylece yıllarca El Clasico’larda birbirine rakip olan Sergio Ramos ile Lionel Messi artık aynı forma için mücadele verecek. 

 

'Aynı takımda olacağımızı kim söyleyebilirdi!'

Arjantinli yıldızdan önce Paris Saint-Germain’e transfer olan Sergio Ramos, sosyal medya hesabından yeni takım arkadaşına “Aynı takımda oynayacağımızı bize kim söyleyebilirdi? Hoş geldin Messi” dedi. 

 

Sergio Ramos: Messi en iyisi

Bu paylaşım futbolseverlerin büyük ilgisini çekti.

 

Real Madrid’in eski kaptanı daha önce yaptığı açıklamada, “Messi'nin PSG'ye gelmesini çok istiyorum, en iyi futbolcularla oynamayı çok seviyorum ve Lionel Messi en iyisi" demişti. 

Tam 16 sezon El Clasico'da rakip oldular

35 yaşındaki Sergio Ramos da tıpkı Lionel Messi gibi tam 16 sezon Real Madrid forması giyerek El Clasico heyecanı yaşamıştı. Takımlarının kaptanlığını da üstlenen ikili zaman zaman gergin anlarda da karşı karşıya gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler