Mesut Bakkal: "Önümüzdeki sezon yokum"

27.05.2019 - 00:23 | Son Güncellenme: 26.05.2019 - 21:23

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in final haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Yeşil-Beyazlılar sahadan 2-1 galip ayrılmasına rağmen ligde kalmayı başaramadı.

Ev sahibinin tek golünü Kamara atarken, konuk takımın golleri Chebake (KK) ve Umut Nayir'den geldi. Mustafa Akbaş ise 35. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, şöyle konuştu:

"Mazeret uyduracak bir şey yok. 6-7 haftalık periyotta bunda payımız var. 2 galibiyetimiz var. İçerideki Göztepe ve Akhisar maçları bizi sekteye uğrattı. Çok büyük umutlarla gittim. Son ana kadar böyle gidecekti. Daha fazlasını yapmam gerekirdi. 17 yıldır Süper Lig'de çalışan bir teknik direktör olarak 6-7 haftada Bursaspor maceram bitti. Çok üzgünüm. Takımın düşmesi çok acı bir şey. 6-7 haftada yaşadıklarım bende kalacak. İnanılmaz bir başkan var. Bu camiayı ligde bırakma adına çok hevesliydim. Fazla konuşmak bazı şeyleri geri getirmeyecek. Ne kadar kabahatliysek o kadar üzüntülüyüz. Özür diliyorum. Daha fazla faydalı olmalıydım. Çok fazla uzatmadan. Üzgünüm. Nasip bu kadar. Maçı çok kolay aldığımız falan düşünülmesin. Zorlu bir maç oynadık. Hayat devam ediyor. Büyük camiaların buradan ayağa kalkacağını düşünüyorum. Sözleşmem bitti ben de ayrılıyorum. Çok ucuz kaybettiğimizi düşünüyorum bu galibiyetten sonra.
Benim burada konuşmam camiayı yaralar. O da benim duruşuma yakışmaz. İnsanlar net her şeyin farkında. Camia olarak bazı şeyleri iyi irdelemek gerekiyor. Neden ve nasıl olduğunun cevaplarını iyi anlamak gerekiyor. Belki de nasibimiz başka yerdedir. Benim payım kadar özür diliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler