Mesut Bakkal ve güvenlikçi diyaloğu! Mustafa Denizli'yi hatırlattı...

21.02.2021 - 13:20 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 13:29

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Hatayspor maçının öncesinde dikkati çeken bir açıklama yaptı. Mesut Bakkal, bir güvenlikçinin kendisine verdiği taktiği canlı yayında anlattı. Peki, Mesut Bakkal güvenlikçiye ne dedi? İşte yanıtı...

Mesut Bakkal ve güvenlikçi diyaloğu! Mustafa Denizli'yi hatırlattı...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Hatayspor maçının öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. Bakkal, maça çıkmadan önce güvenlikçiyle yaşadığı bir diyaloğu anlattı.

Mesut Bakkal ilginç diyaloğu anlattı

Maçta 3 puan hesapladıklarını ve kayıp yaşama lüksleri olmadığını ifade eden Mesut Bakkal, bir güvenlikçiyle yaşadığı diyaloğu esprili şekilde anlattı.

Bakkal'dan güvenlikçiye: "Seni oynatacağım"

Bakkal, "Elbette kazanmak istiyoruz. Onun için buradayız. Biraz önce güvenlikçi bana, 'Hocam Traore'yi tutalım' diyor. Ben de kendisine, 'Seni oynatacağım' dedim" ifadelerini kullandı. 

Mustafa Denizli'ye de polis taktik vermişti

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe'nin başında olduğu zamanlar saha kenarındaki polis memurunun Denizli'ye "Hocam Ali Güneş'i çıkar da Baliç'i al" sözleri akıllara geldi. Bu sözler Mustafa Denizli'yi sinirlendirmişti. 

Verilen taktik için Mustafa Denizli ne demişti?

Duayen teknik adam Mustafa Denizli kendisine taktik veren polisi terlemiş ve eliyle geriye ittirmişti. Denizli o anları şöyle anlattı: 

"Hocam Ali Güneş diyor polis kardeşimiz o maçta. Ben güvenlikçi sandım. Döndüm bir şey söyleyeceğim, karşımda kamera var. Üç değiştirme yapmıştık, onu görmemiş. Şunu çıkar da demiyor. Şu çıksın diyor, bu girsin diyor."

Senin için hazırladığımız haberler