Mesut Bakkal'dan Emre Akbaba açıklaması! 'İstediği takıma...'

20.08.2018 - 00:22 | Son Güncellenme: 19.08.2018 - 21:23

Alanyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Ankaragücü maçı öncesinde beIN Sports'a konuştu. Mesut Bakkal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Hem Emre hem de Galatasaray'a hayırlı olsun. İstediği bir yere gitti. Çok düzgün bir adam, iyi bir oyuncu. Bunu hak ediyor. Alanyaspor zeminini yapanlara teşekkür ediyorum. Çoğu yerde zemin kötü durumda. Stadın zeminini yapanları tebrik ediyorum.

Bugün yeni bir takım ile oynayaacağız. Ankaragücü sevdiğimiz ve çalıştığımız bir camia. Ankaragücü seken toplarda lig lideri olan bir takım. Yeni bir takım ama Bifouma ve El Kabir ile önemli hücum ayakları var. İlk maçımız, farklı oynamak, iyi oynamak istiyoruz.

Geçen hafta talihsiz bir mağlubiyet aldık. Lig başında bizim gibi oturmuş kadroların iyi işler yapması gerekiyor. Eksiklerimiz var, bu futbol takımlarının kaderi. Sevindirici olan adale sakatlığı vermememiz. Fernandes milli takımdan sakat dönmüştü. Sakat oyuncularımız milli maç arasından sonra dönecektir. Sahadaki oyuncu ne iyi oyncudur diye bakıyoruz. Kendi şehrimiz se sahamızda kazanmak ilk düşüncemiz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler