Denizlispor'a veda eden Mesut Bakkal, Bandırmaspor ile anlaştı

11.11.2022 - 21:21 | Son Güncellenme: 11.11.2022 - 21:45

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Teknik Direktör Mesut Bakkal, Bey Çimento Bandırmaspor ile anlaştı.

Denizlispor'a veda eden Mesut Bakkal, Bandırmaspor ile anlaştı

Nazım TÜRKNAS / AJANSSPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Bey Çimento Bandırmaspor, geçtiğimiz günlerde Denizlispor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Teknik Direktör Mesut Bakkal ile anlaştı.

Resmi imzaların pazartesi günü atılacak

Konuyla ilgili resmi açıklama henüz yapılmazken, edinilen bilgilere göre resmi imzalar pazartesi günü atılacak.

Horozlar'ı ligde tutmuştu

Geçtiğimiz sezon ligde kalma mücadelesi veren Horozlar 22. Hafta'da takımın başına getirdiği Bakkal ile sezon sonunda 30 puan toplayarak ligde kalmayı başarmıştı. Sezon başında sözleşme yenileyen deneyimli teknik adam 10 haftada sadece 2 puan alabildi. Son olarak Altınordu karşısında alınan 2-1'lik yenilgi camiada istifa seslerinin yükselmesine neden olmuştu.

İlgini Çekebilir
Denizlispor Başkanı Uz: "Giray Bulak ile ilk maçta ölü toprağını attık"
Habere Git

Bandırmaspor'da Mustafa Gürsel ile yollarını ayırmıştı

Öte yanan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Bandırmaspor'un sahasında Karacabey Belediye Spor'a 3-0 mağlup olmasının ardından Bordo-Beyazlılar teknik Direktör Mustafa Gürsel ile yollarını ayırmıştı.

Bandırmaspor 9. sırada

Bu sezona da Süper Lig hedefiyle giren Bey Çimento Bandırmaspor, Spor Toto 1’inci Lig’de 11 haftada 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 15 puanla 9. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler