Mesut Özil: "Benim için bir seçenek değil"

12.01.2021 - 16:55 | Son Güncellenme: 12.01.2021 - 17:02

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'e veda etmeye hazırlanan Mesut Özil'in sosyal medyada kendisine gelen sorulara verdiği cevaplar Alman basınının da gündemindeydi. Mesut Özil'in, eski takımı Schalke ile ilgili verdiği yanıt Alman basınında nasıl yankı uyandırdı? İşte Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Mesut Özil ile ilgili detaylar...

Mesut Özil: "Benim için bir seçenek değil"

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'de forma giyen ve Fenerbahçe'ye transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Mesut Özil ile ilgili bir yorum da Alman basınından geldi. Alman basını, Mesut Özil'in Bundesliga ekibi Schalke ile ilgili bir açıklamasını haberleştirdi. İşte detaylar...

Mesut Özil'den Schalke cevabı

Alman basını, sosyal medya hesabından kendisine gelen sorulara cevap veren Mesut Özil'e bir Schalke 04 taraftarının, "Schalke'ye geri dönecek misin?" sorusuna net bir cevap verdiğini yazdı.

"Kolasinac'tan rol çalmak istemiyorum"

Haberde; Sead Kolasinac'ın Arsenal'den Schalke'ye döndüğü hatırlatılırken Mesut Özil ise "Dürüst olmak gerekirse Schalke'ye dönme ihtimalim yok. Schalke'ye her zaman sempati duyacağım ve içtenlikle başarılar diliyorum. Benim için şu anda bir seçenek değil. Sead Kolasinac'tan rol çalmak istemiyorum" diye konuştu. Mesut, Schalke'de 30 maç oynamış ve sonra Werder Bremen'e gitmişti.

"Sadece Fenerbahçe'de oynarım"

Hatırlanacağı üzere Mesut Özil, İstanbul'da en çok sevdiği semtin Kadıköy olduğunu ve Türkiye'ye gitmesi durumunda sadece Fenerbahçe forması giyeceğini dile getirmişti. Yine bu cümleler de Alman basınında birçok haberde yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler