Mesut Özil İsmail Kartal gidince Fenerbahçe'ye geri dönecek!

28.04.2022 - 17:03 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 17:17

Fenerbahçe'de bir süredir Ozan Tufan ile beraber kadro dışı tutulan Mesut Özil İsmail Kartal'ın sarı lacivertli takımdan ayrılmasını dört gözle bekliyor.

Mesut Özil İsmail Kartal gidince Fenerbahçe'ye geri dönecek!

Fenerbahçe'nin iki yıldız oyuncusu Mesut Özil ve Ozan Tufan İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılmıştı. 

Kartal "Ailesel bir sorun" demişti

Teknik direktör Kartal oyuncuların kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak "Yönetimimiz böyle bir karar aldı. Sonuçta böyle bir karar alındıktan sonra öyleydi böyleydi diye medya önünde konuşamayız. Bunu medya önünde konuşmak bize yakışmaz. Ailesel bir sorun" açıklamasında bulunmuştu. 

İlgini Çekebilir
Mesut Özil’in menajerinden af resti! Sözleşmesindeki madde...
Habere Git

Özil Kartal'ın gitmesini bekliyor

İngiliz basınının önemli gazetelerinden Mirror kadro dışı kalmasına rağmen Mesut Özil'in kendisini futbola dönmek için hazır tuttuğunu, İsmail Kartal'ın ayrılması halinde yeniden takıma dönmesinin gündeme geleceğini yazdı. Geçtiğimiz günlerde Ali Koç Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile görüşme gerçekleştirmişti. Türkiye'ye gelerek görüşmeler yapan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt "Mesut Özil sözleşmesinin sonuna kadar Fenerbahçe'de kalacak." demişti.

Senin için hazırladığımız haberler