Mesut Özil TFF Yönetimine Girecek mi? İşte Cevabı

21.06.2023 - 18:13 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 18:25

TFF, başkanlık seçimine hazırlanıyor. Fenerbahçe ve Başakşehir'in eski futbolcusu Mesut Özil'in, Mehmet Büyükekşi yönetiminde yer alacağı öne sürüldü.

Mesut Özil TFF Yönetimine Girecek mi? İşte Cevabı

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara'da yarın yapılacak Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak girecek olan Mehmet Büyükekşi'nin listesi merak edilirken, Akşam gazetesi Mesut Özil'in de yönetimde yer alacağını öne sürdü.

Hamit Altıntop yerine, Mesut Özil iddiası

Gazeteye göre Hamit Altıntop yeni dönemde olmayacak ve Büyükekşi, eski sporcu kontenjanını Özil ile dolduracak. Kariyerinin son sezonunda Medipol Başakşehir forması giyen ancak sakatlığından ötürü çok fazla oynamayan Özil, sezon bitmeden futbolu bıraktığını açıkladı.

Geride kalan genel seçimlerde AK Parti'den Zonguldak Milletvekili Adayı olacağı da öne sürülen Mesut Özil için şimdi de TFF'ye gireceği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
TFF yönetimine üç büyüklerden kimler girecek?
Habere Git

"TFF yönetimine gireceğim haberleri doğru değil"

Konuya ilişkin olarak yaptığımız araştırmada bu iddianın doğru olmadığını öğrendik. Medyadaki haberleri gören Özil, kendisine çok yakın bir eski futbol yıldızına "Böyle bir şey yok. TFF yönetimine gireceğim haberleri doğru değil" dedi.

Zonguldak'tan çalışmak için Almanya'ya giden gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Mesut Özil, Real Madrid ve Arsenal gibi dünya devlerinde futbol oynadı. Özellikle Real dönemi zirve yılları oldu.

Erdoğan ile fotoğraf çektirdi, protesto edildi

Milli takım tercihini Almanya'dan yana kullanan Mesut Özil, 2014'te Dünya şampiyonu oldu. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirdiği için Alman kamuoyu tarafından siyaset yapmakla itham edilince ipler gerildi. 2018 Dünya Kupası maçlarında tribünlerin protestosuna da uğrayınca Alman Milli Takımı'nı bıraktı.

İlgini Çekebilir
Aziz Yıldırım'ın canlı yayın programı iptal oldu! İşte nedeni...
Habere Git

Kartal, kadro dışı bıraktı

2020-21 sezonunun ikinci yarısında Fenerbahçe'ye büyük beklentilerle transfer olan Mesut Özil, beklentileri karşılayamadı. Hatta sezon sonunu göremeden dönemin hocası İsmail Kartal tarafından kadro dışı bırakıldı. Özil, sakatlık nedeniyle Başakşehir'de de çok fazla forma giyemeden futbola noktayı koydu.

Senin için hazırladığımız haberler