Mesut Özil ve Alex de Souza'dan genç oyuncu Arda Güler'e destek paylaşımı

21.02.2022 - 14:54 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 15:26

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, Hatayspor maçında gösterdiği performans ile dikkatleri çeken Arda Güler ilgli sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Mesut Özil ve Alex de Souza'dan genç oyuncu Arda Güler'e destek paylaşımı

AJANSSPOR - HABER


Hatayspor maçında 11'de başlayan ve gösterdiği performans ile dikkatleri çeken Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki yıldız oyuncusu Arda Güler, gündemden düşmüyor.

Arda Güler, Mesut Özil'i idol olarak görüyor

Karşılaşma sonrası idol olarak Bruno Fernandes, De Bruyne, Mesut Özil... gibi oyuncuları kendisine idol olarak benimsediğini açıklayan Arda Güler'e sosyal medyada da büyük destek geldi.

Mesut Özil'den Arda Güler'e: "Gelecegin 10 numarası" 

Pek çok taraftardan tam not alan Güler'e bir paylaşım da takım arkadaşı Mesut Özil'den geldi. 

Dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil, kendisini idol olarak kabul eden genç oyuncu Arda Güler'le fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Gelecegin 10 numarası" ifadesini kullandı. 

Mesut Özil'in söz konusu paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce etkileşim aldı.

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu, seçimini yaptı, imzayı attı!
Habere Git

Alex de Souza: "Brezilya’dan başarılı kariyerin için desteğimi sunuyorum"

 

Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane ismi Alex de Souza da twitter hesabından Güler'i tebrik eden paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz günlerde ise Brezilyalı futbolcu HJK Helsinki mücadelesinde ilk Avrupa kupası deneyimini yaşayan Güler için bir paylaşımda daha bulunmuştu.

 

Alex, sosyal medya hesabından, 16 yaşındaki oyuncunun arkasında Alex posteri olan resmini paylaştı ve "Asist için tebrik ederim. Gelecekte yapacağın bir çok asistin ilki olmasını umuyorum. Kariyerinin her anından keyif almanı dilerim. Brezilya’dan başarılı kariyerin için desteğimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Arda Güler'in Hatayspor maçındaki performansı

 

Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki süper yeteneği Arda Güler, Atakaş Hatayspor'a karşı ilk 11'de başladı ve 73 dakikalık performansıyla büyük takdir topladı. Arda Güler, 40 kez pas yaparken yüzde 90 isabet oranı sağladı. Arda, yaptığı 6 ortanın 3'ünde de takım arkadaşlarını bulmayı başardı. 2 kez şut pası veren Arda Güler, hücumdaki etkinliğiyle de dikkat çekti.

Arda Güler, fizik gücüyle de şaşırttı

16 yaşındaki genç oyuncu, fizik gücüyle de şaşırttı. Girdiği 22 ikili mücadelenin 14'ünü kazanan Arda Güler, Hatayspor'un fizikli oyuncularına karşı üstünlük kurmayı başardı. 6 kez çalım atan Arda Güler'e 73 dakika boyunca 4 kez faul yapıldı. Forvet arkası olarak oynayan Arda Güler, takım savunmasına da yardım etti ve 3 kez top kapıp 1 kez pas arası yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler