Mesut Özil ve Gökhan Gönül’de son durum

23.04.2021 - 20:56 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 22:26

Fenerbahçe, Süper Lig’in 37. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Antrenmanda gözler takıma dönmeye hazırlanan Mesut Özil ile Gökhan Gönül’ün üzerindeydi.

Mesut Özil ve Gökhan Gönül’de son durum

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Süper Lig’de 25 Nisan Pazar günü kendi sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Samandıra Can Bartu Tesislerinde yapılan antrenman öncesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sahada toplanan teknik heyet ve oyuncular Türk bayrağı ile poz verdi.

Kraft'ın doğum günü unutulmadı

Sarı lacivertlilerde aynı zamanda kaleci antrenörü Michael Kraft’ın doğum günü de kutlandı. Tebrikleri kabul eden Kraft, bu jestten dolayı herkese teşekkür etti.

Kanarya pas ve taktik çalıştı

Antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarının yapıldığı idman, çift kale maçla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Gçkhan Gönül'den güzel haber

Fenerbahçe’de sakatlığını atlatan Gökhan Gönül antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Tecrübeli futbolcu, Emre Belözoğlu'nun şans vermesi halinde Kasımpaşa maçında oynayabilecek.

Mesut hem takımla hem bireysel çalıştı

Mesut Özil ise ilk bölümünde takımla birlikte idmanda yer alırken, ikinci bölümde özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Sakat futbolculardan Altay Bayındır, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti’nin tedavisine devam edildi.

Senin için hazırladığımız haberler