Mesut Özil'den dikkat çeken paylaşım! Vitor Pereira ayrılınca Burak Kapacak...

22.12.2021 - 12:51 | Son Güncellenme: 22.12.2021 - 13:02

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından yıldız futbolcu Mesut Özil'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Mesut Özil'den dikkat çeken paylaşım! Vitor Pereira ayrılınca Burak Kapacak...

Pereira gitti, Burak Kapacak kadroya girdi

Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe bugün ligde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Sarı laviretlilerin maç kadrosunda bu sezon Pereira döneminde hiç süre alamayan Burak Kapacak da  maç kadrosuna dahil edildi.

Mesut'tan Burak Kapacak'lı paylaşım

Teknik direktör Vitor Pereira iyi anlaşamadığı haberleri çıkan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, sosyal medya hesabından Fatih Karagümrük maçı için yapılan son antrenmanında Burak Kapacak ile birlikte olduğu fotoğrafını paylaştı. 

Mesut Özil'in bu paylaşımı, Pereira'nın sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Burak Kapacak'ı hiç süre vermemesine gönderme olarak yorumlandı. İşte Mesut Özil'in o paylaşımı...

Burak Kapacak, Periera paylaşımını beğenmişti

22 yaşındaki Burak Kapacak, Fenerbahçe'nin teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrıldığını duyurduğu paylaşımı beğenmişti.

 

1,3 milyon euroya transfer oldu

21 yaşındaki oyuncu Fransız ekibi Bordeaux’ya gidecekken, sarı-lacivertliler devreye girmiş ve Bursaspor'a 1 milyon 350 bin Euro (Yaklaşık 15 milyon TL) bonservis bedeli ödeyerek transferi gerçekleştirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler