Mesut Urgancılar duyurdu: "Token projesinde biz de varız"

15.09.2021 - 15:55 | Son Güncellenme: 15.09.2021 - 16:03

Beşiktaş yöneticisi Mesut Urgancılar, token projesi, Borussia Dortmund maçı ve gündeme yönelik açıklamalar yaptı. İşte Urgancılar'ın açıklaması...

Mesut Urgancılar duyurdu: "Token projesinde biz de varız"

AJANSSPOR-HABER 

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Borussia Dortmund maçı öncesinde açıklamalar yaptı. Dortmund maçında kazanmak istediklerini ve gruptan çıkmayı hedeflediklerini anlatan Urgancılar, mali açıdan da mesajlar verdi. A Spor'a konuşan Urgancılar token projesinde Beşiktaş'ın olacağını da açıkladı. Detaylar haberde...

"Top çizgiyi geçecekse bizim için geçsin"

Öncelikle Şampiyonlar Ligi'ndeki Dortmund maçı hakkında konuşan Urgancılar, "Çok heyecanlıyım. Uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi sahnesindeyiz. Tüm hazırlıkları tamamladık. Maçı bekliyoruz. Puanlar bizim olsun diyelim. Tüm Beşiktaşlılara iyi bir gece olmasını temenni ediyorum. Umarım bu akşam kazanırız. Skor tahminim var mı? İyi düşününce iyi olur diyorum. Top çizgiyi geçecekse bizim için geçsin. Biz kazanalım" dedi.

Urgancılar'dan futbolseverlere aşı çağrısı

Koronavirüs önlemleri sebebiyle statta yüzde 50 kapasiteyle seyirci alınacak olması hakkında ise Urgancılar, "Yüzde 50 kapasiteyle oynuyoruz. 18 bin 500 biletin tamamı satıldı localar dışında. Keşke hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde daha fazla taraftarla oynadık. Ama bunun için sağlık önlemlerini almak gerekiyor. Bu konuda aşı olma tavsiyesinde bulunuyorum" dedi. 

"Biz üstümüze düşeni yaptık, gerisi teknik heyet ve futbolcularda"

Beşiktaş Genel Sekreteri, gruptan çıkmak istediklerini ve yönetim olarak üstlerine düşen görevi yaptıklarını şu sözlerle anlattı:

"Bu arenada her takım birbirinden iyi. Dortmund yöneticileriyle yemek yedik. Herkes bunu dile getirdi. Gruptan bir üst tura çıkmak istiyoruz. Dileriz gruptan çıkmayı başarırız. Divan Kurulu'nda dile getirmiştim. Top santraya konulana kadar yapılması gerekenleri yönetim olarak yaptık. Sıra teknik kadro ve oyuncularımızda. Onlar da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır."

Taraftara korsan ürün çağrısı

Ayrıca Urgancılar, Beşiktaş taraftarlarına korsan ürün çağrısı yaptı. Urgancılar, "Kartal Yuvası'na alışveriş için gittik. Ama stadın önünde korsan ürün satılıyor. Taraftarlarımızdan rica ediyoruz, korsan ürün almayın, aldırmayın, hatta sattırmayın" dedi.

"Yorganımıza göre ayak alabiliyormuşuz"

Mali açıdan Beşiktaş'ın düzlüğe çıkması için yoğun bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen Beşiktaşlı yönetici, "Bizim için öncelikli konulardan biri finansal olarak Beşiktaş'ın rehabilitasyonuydu. Şampiyonluk gelirleriyle beraber finansal açıdan biraz rahatladık. Transferlerimiz değerli oyuncular. Transferdeki oyuncuların rakamlarını açıklamıştık. Beşiktaş'ın menfaatlerini düşünüyoruz. Yorganımıza göre ayak alabiliyormuşuz. Tüm branşlarda yeniden yapılanıyoruz. Bunlar sabahtan akşama olacak işler değil. Radikal değişiklikler de yapıyoruz. Beşiktaş'a yeni gelir kaynakları yaratmak önemli" açıklamasını yaptı.

"Token projesinde yer alacağız"

Siyah-beyazlıların projelerinin devam ettğini belirten Urgancılar, "Beşiktaş, token projesinde yer alacak. Şeffaf bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Tüm yatırımcılara buyurun gelin, Beşiktaş'ı birlikte inşaa edelim diyeceğiz" diye konuştu.

"Türk basketbolunda bir Beşiktaş ekolü var"

Son olarak basketbolda bir ekol yaratma çabası içinde olduklarını hatırlatan Urgancılar sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Basketboldaki felsefemiz oyuncu yetiştirmek. Dar bütçeli ama ayakları üstünde duran bir takım yaratmak istiyoruz. Bunda gayet başarılı olduk. 3-4 oyuncumuzu sattık. Beşiktaş'ta futbol konuşuluyor. Biz niye Ajax modeli olamıyoruz deniliyor. Türk basketbolunda bir Beşiktaş ekolü var. Sayın Kandemir ve öğrencileri bu yıl da basketbolseverlere son ana kadar mücadele eden bir takım izlettirecektir."

Senin için hazırladığımız haberler