Giresunspor teknik direktörü Metin Diyadin'den 3-1 biten Başakşehir maçı yorumu!

27.12.2017 - 17:09 | Son Güncellenme: 27.12.2017 - 17:09

Giresunspor teknik direktörü Metin Diyadin, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3-1 kazandıkları Medipol Başakşehir maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Diyadin, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Metin Diyadin’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

Başakşehir hem ligin lideri hem de Beşiktaş ile birlikte en iyi futbol oynayan takımı. Taraftarsız bir büyük takım diyebilirim. Maça çok önem verdik. Kendi evimizde yenebileceğimizi düşünüyorduk. Doğru oynadığımızı düşünüyorum. Oturmuş bir takım. Biz daha dengeli oynadık. Kontra çıkışlarla gol arıyorduk. Öyle de oldu. Oyuncuların da iştahı yüksekti. Kendi evimizde kazanmak istiyorduk, başardık. İstekli oynadık. Gollerle birlikte kaçan 2-3 tane daha pozisyon var. Zevkli bir maç oldu. Bir üst ligin takımına karşı oynamak ve mücadele etmek önemliydi. Devre arasına moralli ve mutlu bir şekilde girmiş olduk.

Video - Metin Diyadin'in basın toplantısı

Metin Diyadin basın toplantısında neler söyledi?

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren teknik direktör Metin Diyadin, "İstekli ve doğru oynamamız bize galibiyeti getirdi” dedi.

Süper Lig'in liderini yenmenin güzel bir duygu olduğunu belirten Diyadin, “Oyuncularımın bu tip maçlara motive olacağını biliyorduk. İyi bir takım Başakşehir. İstekli ve doğru oynamamız bize galibiyeti getirdi. Ayağa çok pas yapan bir takım Başakşehir. Biz de ikinci bölge savunmasını iyi yaparak kontrataklarla pozisyonlarımızı golle sonuçlandırdık. Kendi evimizde kupada ilk maçı kazanmak her anlamda güzel” ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin 3-1'lik skorun İstanbul’da yetip yetmeyeceği sorusuna ise Diyadin, "Garantisi yok" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler