Metin Tekin: Bu oyunu devam ettirecekseniz Giuliano'dan bu kadar kolay vazgeçmeyin!

19.08.2018 - 01:02 | Son Güncellenme: 19.08.2018 - 04:02

Metin Tekin: Bu oyunu devam ettirecekseniz Giuliano'dan bu kadar kolay vazgeçmeyin!

Metin Tekin ve Önder Özen, Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor deplasmanında 1-0 mağlup olduğu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

beIN Sports'da yayınlanan beIN Asist programında konuşan ikilinin sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Metin Tekin'in değerlendirmeleri şu şekilde:

Belli zaman beklemek lazım. Cocu'da şunu gördüm. 6 oyuncu aynı. Cocu 'ben öndeki 4 futbolcuyla değiştireceğim' diyor. Cocu güvenli ve kontrollü oyuyor. Bu zaman zaman sıkıntı yaşatabilir. Mehmet Topal ve Josef'i güven mantığında oynatırsanız sıkıntı yaşarsınız. Bu sistemin oyuncuyla değişmediğini görüyoruz. Bu oyunu devam ettirecekseniz Giuliano'dan bu kadar kolay vazgeçmeyin.

Önder Özen'in açıklamaları şu şekilde:

Önder Özen: Sonuç için, skor için, kaliteli oyun beklenmeli. İpuçlarını görmek için ilk birkaç maç önemli. Oyun anlamında arayışlar var. Savunmanın sağ için arayış var. Barış'la Valbuena arasında arayış var. Fenerbahçe sezon başında şu oyun sistemine çalışmış diyebiliriz. Benfica maçını kafamda değerlendirdim. Fenerbahçe'nin hücum planı Giuliano'nun işini zorlaştırdı.

Giuliano etrafındakileri oynatan bir oyuncu. Cocu'nun söylediklerini düşünüyorum. Cocu'nun fark yaratması gerektiğini düşünüyorum. 4. resmi maçta ben farklı bir şey göremedim. Bu oyunu böyle değerlendirirseniz sıkıntı olabilir.

Aykut hoca uzun bir planınız varsa sizi o hedefe götürebilir. Cocu'dan da ilerleyen dönemde bu izlenimi alabiliriz. İpuçları gelebilir. İpuçları ile ilgili görüntü şu anda çok iyi değil.

Ben oyunculardan çok oyunu merak ediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler