Metin Tekin: "Galatasaray'ın bu kadrosu çok daha güçlü"

01.10.2019 - 03:31 | Son Güncellenme: 01.10.2019 - 00:32

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Metin Tekin beIN Sports'ta yayınlanan programda Galatasaray'ın son durumunu değerlendirdi.

Tekin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Bu kadro çok daha güçlü"

Artık 6. haftaya geldiğinizde oyun anlamında yavaş yavaş yukarı taşımak zorundasınız. Ben Galatasaray kadrosunun uzun süredir baktım... Şampiyon oldu belki Galatasaray ama bu kadronun çok daha güçlü olduğunu düşünüyorum, çok daha iyi oyun ortaya çıkacağını düşünüyorum. Ama kadro planlamasında, takım planlamasında belki o sprinter oyuncu, koşucu oyuncu eksikliği zaman zaman bu sıkıntıyı yaşar. Bir Emre Mor o da 11'de çok fazla şans bulamıyor, o açığı onunla kapatabilir. Ama bu kadrodan bu kadar kaliteli oyunculardan daha farklı oyun çıkacaktır.

"Fenerbahçe maçında yetersizdi"

Gelişen oyunu ben ilerleyen haftalarda kesinlikle göreceğimize inanıyorum. Falcao'nun performansı çok daha farklı olmalı Galatasaray'da, olacaktır da bence. Çünkü çok önemli bir isim Falcao. Ama evet Fenerbahçe maçında yetersizdi. İstatistiklere bakınca 18'e ulaşamayan bir Falcao vardı. Ama topu oraya etkili getirmekte. Becerikli ve yetenekli oyuncuların istenilen seviyede olmaması. Sonuçta en öndeki oyuncu Falcao. Servisin oraya etkili bir şekilde getirilmesi lazım. Ben onunda çok faydalı olacağını düşünüyorum. 6. hafta çok mu başlangıçtır, belki değildir ama bundan sonra yarış anlamında sonuç odaklı olmaklı Galatasaray'da.

AJANSSPOR

 

 

Senin için hazırladığımız haberler