Mevlüt Erdinç'ten sitem ve emeklilik açıklaması!

23.06.2022 - 14:19 | Son Güncellenme: 23.06.2022 - 14:21

Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'un sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni kontrat önermediği Mevlüt Erdinç, İstanbul kulübüne tepkili. İşte detaylar...

Mevlüt Erdinç'ten sitem ve emeklilik açıklaması!

Devre arasında 6 aylık sözleşme imzaladığı Ümraniyespor'dan yeni sözleşme teklifi gelmeyince ayrılmak zorunda kalan 35 yaşındaki golcü Mevlüt Erdinç, Fransa basınına konuştu.

"Ümraniyespor'un devam etmeme kararı beni yaraladı"

RMC Sports'un Twitch yayına katılan tecrübeli futbolcu, yeni sözleşme teklifinde bulunmayan Süper Lig'in yeni takımı Ümraniyespor'a sitem ederek, "Ümraniyespor sözleşmemi uzatmadı. Futbol çok acımasız. Hem maç hem de antrenmanlarda genç oyunculara çok yardımcı oldum, tüm futbol bilgimi onlara aktardım, takımı Süper Lig’e taşımayı başardım ve onlar benimle devam etmeme kararı aldılar, bu beni yaraladı." dedi.

"Hoşuma giden iyi bir teklif gelmezse futbolu bırakabilirim"

Ümraniyespor'dan önce formasını giydiği Kocaelispor'dan ayrılmasıyla ilgili de konuşan Mevlüt, "Kocaelispor paramı ödemedi. Siz ücret almadan çalışan birini gördünüz mü? Ümraniyespor’da 2. Antrenör, antrenör/kaptan rolündeydim, onlara her alanda yardımcı oldum. Şimdi boştayım. Hoşuma giden iyi bir teklif gelmezse futbolu bırakabilirim." ifadelerini kullandı.

"St. Etienne ücretsiz gelebileceğimi söyledim"

Ligue 1'de 18 yıl sonra küme düşen Saint Etienne kulübüne onlar için forma giyebileceğini ilettiğini açıklayan Mevlüt, "Benim gibi oyunculara ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Antrenör ve oyuncular arasında köprü. Saint Etienne’i Ligue 2’de görmek beni üzüyor. Loic Perrin’e ücretsiz de gelebileceğimi söyledim." diye konuştu.

"Sochaux'nun beni geri çevirmesi canımı çıktı"

Kocaelispor'dan ayrıldıktan sonra eski kulübü Sochaux ile antrenmanla çıkan Mevlüt Erdinç, kulüp direktörü Samuel Laurent kendisini tanımadığını ve takıma katılmak için fiziksel olarak yetersiz olduğunu söylediğini ifade ederek, "Daha sonra benden özür diledi. Ben o dönem çok formda ve iyi durumdaydım ama genç oyuncularla imzalayacağız. Teknik direktör Omar Daf’ı uzun süredir tanıyorum ve o beni takımda görmek istiyordu. Sochaux ile imzalamış olsaydım, tecrübemle onların Ligue 1’e yükselmesini sağlardım kesinlikle. Açıkcası beni geri çevirmeleri canımı sıktı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler