Kocaelispor, Mevlüt Erdinç transferinde sona çok yakın

30.08.2021 - 18:31 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 18:42

Son dakika transfer haberleri... TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, Mevlüt Erdinç'le anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Kocaelispor, Mevlüt Erdinç transferinde sona çok yakın

AJANSSPOR - HABER

 

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor, bir dönem A Milli Erkek Futbol Takımı'nda da forma giyen Mevlüt Erdinç'le anlaşmaya vardı. 

Sağlık kontrollerinden geçti

Gazeteci Erdem Övüç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Mevlüt Erdinç'le Kocaelispor yetkililerinin bugün Kocaeli'de bulunan bir AVM'de buluştuğunu iddia etti. Övüç'ün bu aktarımından sonra, Kocaeli'nin yerel gazetelerinden Kocaeli Halk Gazetesi, Erdinç'in sağlık kontrollerinden geçtiğini yazdı. 

Bonservisi Karagümrük'te

34 yaşındaki Fransa çıkışlı Mevlüt Erdinç, son olarak Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te oynuyordu. Eylül 2020'de bedelsiz olarak Fenerbahçe'den Karagümrük'e geçen futbolcunun 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Erdinç, önceki yıl Karagümrük formasıyla 32 kez sahaya çıkarken 3 gol atıp 1 asist yapmıştı. 

Fransa, Almanya ve Türkiye...

Futbola Fransa Ligue 2 ekibi Sochaux'da başlayan Mevlüt Erdinç, 17 yıllık profesyonel kariyerinde 10 takımda oynadı. Paris Saint-Germain, Saint-Etienne, Hannover, Başakşehir ve Fenerbahçe bu kulüplerden sadece birkaçı. Kocaelispor, tecrübeli santrforun 11'inci takımı olacak. Erdinç ayrıca, 35 kez de milli formayı giymiş, 8 kez fileleri havalandırmıştı. Milli formayla ilk golünü, 11 Kasım 2008'de Bosna Hersek ağlarına gönderdi. 

Senin için hazırladığımız haberler