MHK'den Meler ve Uğurlu kararı! İki hakem...

07.05.2021 - 10:54 | Son Güncellenme: 07.05.2021 - 11:45

Fenerbahçe'nin 'kural hatası var' diyerek tekrarını istediği Aytemiz Alanyaspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'ya bu hafta maç verildi. İşte yöneteceği maç...

MHK'den Meler ve Uğurlu kararı! İki hakem...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında oynanacak hakemler açıklandı. Fenerbahçe'nin 'kural hatası var' diyerek tekrarını istediği Aytemiz Alanyaspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu da bu hafta maç alan hakemlerden biri oldu. Detaylar haberde...

MHK, Uğurlu'ya bu hafta da görev verdi

Sarı-lacivertliler henüz bu talebine cevap alamamışken, söz konusu karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ise Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından ligin 40. haftasında önemli bir maçta görevlendirildi.

Yaşar Kemal Uğurlu hangi maçı yönetecek? 

Uğurlu, alt sıraları yakından ilgilendiren Rizespor - Yeni Malatyaspor müsabakasında düdük çalacak. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Mustafa Sönmez yaparken, Hakan Ceylan ise 4. hakem olarak görev yapacak.

Halil Umut Meler görev almaya devam ediyor

Öte yandan Alanyaspor karşılaşmasında VAR'da görev yapan Halil Umut Meler, geçen hafta Başakşehir ile Ankaragücü arasında oynanan maçta görevlendirilmişti. Meler bu hafta da Erzurumspor-Kasımpaşa maçında orta hakem olacak.

Senin için hazırladığımız haberler