Michy Batshuayi: "Ülke Puanı İçin Önemli Bir Galibiyet"

01.08.2023 - 22:53 | Son Güncellenme: 01.08.2023 - 22:56

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Moldova'nın Zimbru takımını 4-0 yendiği maç sonrası Michy Batshuayi ve Mert Haan Yandaş açıklamalar yaptı. Detaylar.

Michy Batshuayi: "Ülke Puanı İçin Önemli Bir Galibiyet"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanşında Moldova ekibi Zimbru'yu 4-0 yenen Fenerbahçe, 3. eleme turu oynamaya hak kazandı.

Karşılaşmada iki gol atan Belçikalı yıldız Michy Batshuayi ve sonradan oyuna giren Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu.

Batshuayi: "Rekabet dolu bir sezon bizi bekliyor"

Batshuayi, "İyi bir maç ortaya koyduk. İlerisi için hazırlanmaya devam edeceğiz çünkü rekabet dolu bir sezon bizi bekliyor. 

"Ülke puanına katkı açısından önemliydi"

Ülke puanına katkı açısından bugün aldığımız galibiyet önemliydi. Daha iyi bir sıralamada olmak için bu tip maçların önemi büyük" dedi. 

Mert Hakan Yandaş: "Bizim hak ettiğimiz turlar bu turlar değil"

Mert Hakan Yandaş ise, "Bizim hak ettiğimiz turlar bu turlar değil. Ülke puanı için bu galibiyetler önemli. Lige mümkün olduğunca iyi hazırlanmaya çalışıyoruz çünkü ligimiz sert bir lig. 

İnşallah bu sezon hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. İsmail hocamızın oyununu çok sevdiğim için daha iştahlı oynuyorum" ifadelerini klullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler