Fenerbahçe'nin gündemindeki Michy Batshuayi'de flaş gelişme

17.08.2022 - 14:48 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 14:58

Fenerbahçe'nin transfer hedefleri arasında gösterilen Belçikalı golcü Michy Batshuayi hakkında flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin gündemindeki Michy Batshuayi'de flaş gelişme

Golcü transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Batshuayi ismi gündeme gelmişti. Sarı-lacivertlilerin, Belçikalı oyuncu ile anlaşma sağladığı ve Chelsea ile pazarlıklarda bulunduğu iddia edilmişti. İngiltere'den de talipleri bulunan Michy Batshuayi'ye ilgili flaş gelişmeler yaşandı.

Wolves ile anlaşmıştı ancak...

Fotomaç'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; Chelsea'de teknik direktör Thomas Tuchel'in gelecek planları arasında yer almayan 28 yaşındaki yıldız futbolcu satış listesine kondu. Bir süredir İngiliz kulüpleriyle temaslarda bulunan Batsuhayi, Wolverhampton ile el sıkışmıştı.

Rotası Everton'a döndü, bedelsiz gidebilir

Transferde gündem yaratan bir gelişme yaşandı ve 28 yaşındaki oyuncunun rotası Everton'a kırıldı. Everton'ın Batshuayi'ye olan ilgisi nedeniyle Wolves ile anlaşmanın askıya alındığı öne sürüldü. Chelsea'nin Everton'dan Anthony Gordon'ı kadrosuna katma konusunda ısrarcı olduğu ve transfer için formül arayışına girdiği belirtildi. Golcü arayışlarında olan Everton ile Chelsea arasında yapılacak anlaşma sonucu Batshuayi'nin bedelsiz transferinin gerçekleşebileceği ifade edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Chelsea, Gordon'ın transferinde mutlu sona ulaşırsa, Batshuayi'nin bedelsiz satışına onay verecek. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi istiyordu, Galatasaray kaptı!
Habere Git

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl var

Michy Batsuhayi kariyerinde Marsilya, Dortmund, Valencia, Beşiktaş ve Chelsea gibi takımların formasını giydi. Belçikalı futbolcu, ülkesinin milli takımında 45 karşılaşmada görev aldı.Bu müsabakalarda 25 gollük katkı verdi. Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Batshuayi'nin güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kariyerinde 390 karşılaşmada sahaya çıkan yıldız oyuncu, 142 gol ve 39 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş'ta 42 maçta 14 gol attı

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Beşiktaş'ta 42 maça çıkan Belçikalı golcü, girdiği pozisyonları gole çevirmedeki yüzdesi nedeniyle zaman zaman eleştirilerin odak noktası olmuştu. 28 yaşındaki yıldız siyah beyazlı formayla 14 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler