Molde-Galatasaray Maçında Midtsjo Hayat Verdi

24.08.2023 - 00:21 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 00:32

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçında Norveç ekibi Molde'yi Fredrik Midtsjö'nün son dakikada attığı golle 3-2 mağlup etti. İşte detaylar

Molde-Galatasaray Maçında Midtsjo Hayat Verdi

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray deplasmanda Norveç temsilcisi Molde'yle karşılaştı. Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar Midtsjö'nün son dakika golüyle 3-2 kazandı.

Midtsjö sahnede

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Fredrik Midtsjö yine kritik bir gole imza attı. Galatasaray geçen sezon Süper Lig'de şampiyon olurken en kritik virajlardan biri evindeki Adana Demirspor maçıydı. 

Midtsjö, Adana Demirspor maçını hatırlattı

Dakikalar 85'i gösterdiğinde mücadele henüz gol yoktu. Sarı kırmızılı taraftarlar yavaştan "2 puan kaybettik" gözüyle bakarken sahneye Viking'i çıktı. Ceza sahası yayı üzerinden çektiği şutla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirip Adana Demirspor'un direncini kırdı. 12 dakika uzatma verilen maçın 90+8'de Zaniola skoru maçın skorunu tayin etti. 

İlgini Çekebilir
Aslan, Vikingleri Viking'iyle yıktı
Habere Git

Kritik maçların adamı; Midtsjo

Şampiyonluğa dair sosyal medyada yapılan değerlendirmelerde bir çok taraftar Midtsjo'nun attığı golü sezonun en kritik golleri arasında gösterdi. Ratasyon oyuncusu olarak kadroda yer alan Norveçli merkez orta saha geçen sezon 1 gol ve 2 asistle oynadı.

Icardi - Midtsjo iş birliği

Midtsjo, bu kez UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun uzatmasında sahne aldı ve Galatasaray'ı 3-2'lik galibiyete taşıyarak İstanbul'daki rövanşa avantajlı şekilde gelinmesini sağladı. Elbet bu gol de "Al da at" şeklinde asist yapan Mauro Icardi'nin payı büyüktü ama sonuçta golde imza Norveçli'ye ait.

Senin için hazırladığımız haberler