Jorge Jesus Tarafından Süre Bulamayan Miha Zajc'tan Açıklama

22.09.2022 - 18:26 | Son Güncellenme: 22.09.2022 - 20:59

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Fenerbahçe'de öne çıkan Miha Zajc, bu sezon Jorge Jesus tarafından fazla süre bulamadı. Sloven oyuncu açıklama yaptı.

Jorge Jesus Tarafından Süre Bulamayan Miha Zajc'tan Açıklama

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal ile yükselişe geçen ve kariyerinin en skorer sezonlarından birini yaşayan Miha Zajc, bu sezon Jorge Jesus tarafından orta sahanın ilk tercihi olarak görünmüyor. Slovenyalı futbolcu, ülke basınına Jesus'un gelişiyle birlikte azalan süreleri hakkında açıklamalarda bulundu.

"Oynayamadığım için ben de şaşkınım"

Sloven basınına konuşan Zajc, "Neden oynamıyorum ben de bilmiyorum. Oynayamadığım için ben de şaşkınım. Çünkü daha önce düzenli olarak ilk 11'de oynuyordum. Umarım milli takım arasının ardından bu durum değişir. Biraz dinlenmiş olmak bana da iyi gelebilir" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin 3 Temmuz tazminatı davasında flaş gelişme: TFF'ye ret
Habere Git

Geçtiğimiz sezon görev aldığı 41 karşılaşmada 9 kez rakip fileleri havalandırıp, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası veren Miha Zajc, bu sezon yalnızca 7 maça çıktı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu süre bulduğu mücadelelerde 1 gol, 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler