Mike Tyson'dan endişe verici sözler: Yakında öleceğim

21.07.2022 - 15:03 | Son Güncellenme: 21.07.2022 - 15:18

Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson'dan hayranlarını şoke eden bir açıklama geldi. Efsane isim "Son kullanma tarihim yaklaştı, yakında öleceğim" dedi.

Mike Tyson'dan endişe verici sözler: Yakında öleceğim

Boks tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı sporcuları arasında yer alan Mike Tsyon'dan ilginç bir açıklama geldi.

Öleceğini açıkladı

Son dönemlerde yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla gündeme gelen dünyaca ünlü efsane boksör Mike Tyson, verdiği demeçle yine çok konuşuldu. Yaşayan efsane Tyson yaptığı açıklamada yakında öleceğini düşündüğünü söyledi.

56 yaşındaki eski boks şampiyonu, Hotboxin Podcast'e verdiği demeçte endişe verici ifadeler kullandı. The Sun'ın aktardığı habere göre, Mike Tyson yakın zaman öleceğini düşünüyor.

"Son kullanma tarihim çok yakın"

Efsane boksör Mike Tyson, "Elbette hepimiz bir gün öleceğiz. Aynaya baktığımda yüzümde o küçük lekeleri görüyorum. Vay canına. Bu, son kullanma tarihimin çok yakın olduğu anlamına geliyor, çok yakında diyorum." dedi.

 

 

"Para benim için önemli değil"

Mike Tyson paranın mutluluk getirmediğini belirterek, "Para benim için önemli değil. İnsanlara her zaman söylüyorum. Paranın onları mutlu edeceğini düşünüyorlar. Bu yanlış. Çok paran olduğunda yenilmez olduğuna inanıyorsun bu doğru değil" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler