Milan'dan Mario Mandzukic kararı!

05.04.2021 - 16:17 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 16:22

Transfer haberleri... Beşiktaş'ın daha önce transfer gündemine gelen ancak; İtalyan ekibi Milan'la sözleşme imzalayan Mario Mandzukic ile ilgili karar çıktı. Milano ekibi, Mandzukic ile sözleşme uzatacak mı? İşte yaşanan gelişmeler ve detaylar...

Milan'dan Mario Mandzukic kararı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen ancak; Milan'a transfer olan Mario Mandzukic ile ilgili dikkati çeken bir iddia ortaya atıldı. Mandzukic, Milan'dan ayrılıyor mu? Detaylar haberde... 

Milan, Mandzukic ile ilgili kararını verdi

Nicolo Schira'nın haberine göre; devre arası dönemde 1 sezonu opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşmeyle kadroya katılan futbolcuyla ilgili kararını verdi. 

Opsiyon kullanılmayacak

Milan yöneticiler, Hırvat golcünün performansından memnun kalmadı. Milan efsanesi ve yöneticisi Paolo Maldini ile Frederic Massara, Mandzukic'in opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Milan, İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic ile de 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Milan'da neler yaptı?

Golcü futbolcu, sezon sonunda serbest kalmış olacak. 34 yaşındaki forvet oyuncusu, Milan'da 5 maçta sadece 158 dakika süre alabildi ve skora katkı yapamadı.

Hangi takımlarda oynadı

Mandzukic futbol kariyerinde daha önce Juventus, Atletico Madrid, Bayern Münih, Wolfsburg, Dinamo Zagreb ve NK Zagreb formalarını giymişti. Futbolcu Milan'a transfer olmadan önceki sezonunda 2 maçta 1 gol attı. Mandzukic, Hırvatistan Milli Takımı'nda 89 maçta 33 gol kaydetmiş ve milli takıma veda etmişti. Futbolcu yeni bir maceraya yelken açacak.

Senin için hazırladığımız haberler