Milan'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması! Görüşmeler...

27.12.2020 - 14:37 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 14:43

Milan haberleri.... İtalya Ligi ekiplerinden Milan CEO'su Ivan Gazidis, Zlatan Ibrahimovic, Hakan Çalhanoğlu ve kaleci Donnarumma'nın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Milan'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması! Görüşmeler...

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi (İtalya Ligi) ekiplerinden Milan CEO'su Ivan Gazidis; Zlatan Ibrahimovic, Hakan Çalhanoğlu ve kaleci Donnarumma hakkında konuştu.

Maldini çok zeki

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Gazidis, "Paolo Maldini kulübün tarihini temsil ediyor ama ona inanmamın asıl nedeni tabii ki bu değil. O ileri görüşlü bir insan, yeni şeyler öğrenmeye açık. Alçakgönüllü ve çok zeki, bu onda fark ettiğim özellikler. O bir referans noktası" dedi. 

"Pioli karışık bir anda buraya geldi"

Teknik direktör Pioli'nin karışık bir anda takımın başına geldiğini söyleyen Gazidis, "Pioli karışık bir anda buraya geldi. Onun zor işleri koaymış gibi göstermesi beni çok etkiledi. Çalışma şeklini ve saha dışındaki davranışlarını da takdir ediyorum. Tarz önemlidir" şeklinde konuştu.

"Zlatan teklifimizi kabul etmedi"

"Milan, Ocak'ta oyuncularla sözleşme imzalaycak mı?" sorusuna Gazidis, "Zlatan'ın sözleşmesinin uzatılması hakkında henüz konuşmadık. Bu sadece kulübün kararı değil, aynı zamanda onun da kararı olacak. Olağanüstü niteliklere ve büyük bir zekaya sahip özel bir oyuncu. O takıma büyük güç katıyor. Ocak 2019'da onunla sözleşme imzalamaya çalışmıştık ama bize hayır yanıtını vermişti, çünkü Galaxy ile olan sözleşmesi henüz bitmemişti. Ibra takımda yer alan oyuncuların sahada her şeyini vermesi için inanılmaz derecede çalışıyor, geliştiriyor ve her oyuncu bu meydan okumayı kabul ediyor" açıklamasını yaptı.

Hakan Çalhanoğlu ve Donnarumma'nın geleceği hakkında...

Donnarumma ve Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği hakkında da konuşan Gazidis, "Görüşmeler devam ediyor. Profesyonelliklerine dair hiçbir şüphe yok ve bu çok önemli. Çok olumlu bir ortam hissediyorum. Bu takımda herkes birbirine yardım ediyor, biri hata yaptığında diğeri hatasını kapatıyor. Bu takımın sırrı bu. Bir kişiye bağlı değil. Sık sık Ibra hakkında konuşuyorsunuz ama sorun değil, o takıma daha fazlasını veriyor çünkü takım ona daha fazlasını verdi" diyerek sözlerini tamamladı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler