Milan'ın Ozan Kabak ısrarı sürüyor...

11.11.2020 - 14:05 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 14:12

Son dakika transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından AC Milan, Schalke 04'te forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak için girişimlerini hızlandırdı. Peki, Alman ekibi Schalke 04, Ozan için ne kadar bonservis bedeli istiyor, sözleşmesi ne zaman sona eriyor, milli oyuncuyu başka hangi takım transfer etmek istiyor? İşte detaylar....

Milan'ın Ozan Kabak ısrarı sürüyor...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan, Almanya Bundesliga takımlarından Schalke 04'te forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak'tan vazgeçmiyor.

Milan'ın Ozan ısrarı...

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Rossoneri, Ruhr ekibi Schalke 04'te forma giyen 20 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Kabak için ısrarını sürdürüyor.

Maldini istiyor

Özellikle İtalyan ekibinin sportif direktörü Paolo Maldini'nin, Ozan Kabak'ı ocak ayı transfer dönemi listesinin ilk sırasına yer aldığı belirtidi. Listede yer alan diğer oyuncular ise Dominik Szoboszlai ve Marcus Thuram. 

Liverpool'un da listesinde

Ayrıca İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool, milli futbolcuyu transfer etmek isteyen kulüpler arasında yer alıyor.

Schalke, Ozan için ne kadar istiyor?

Öte yandan Alman ekibi milli futbolcu için 30 ila 40 milyon Euro arası bir bonservis bedeli istiyor. Bu sezon 3 maçta sahaya çıkan Ozan'ın, Schalke 04 ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler