Milli futbolcu Fenerbahçe’ye mi gelecek? Menajeri yanıtladı

18.05.2021 - 16:47 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 16:55

A Milli Takım’ın başarılı sağ beki Mert Müldür’ün menajeri, adı Fenerbahçe ile anılan futbolcusunun transferi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Milli futbolcu Fenerbahçe’ye mi gelecek? Menajeri yanıtladı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe’de gözler transfere çevrildi. Sarı-lacivertli taraftarlar gelecek sezon için hangi futbolcuların takıma katılacağını merakla bekliyor.

Altay Bayındır üzerinden transfer mesajı mı?

Adı Fenerbahçe ile geçen isimlerden biri de Mert Müldür. Gurbetçi futbolcunun geçtiğimiz günlerde Altay Bayındır’ın yaptığı bir paylaşıma sarı-lacievert kalp bırakması taraftarları heyecanlandırmıştı.

'Fenerbahçe söz konusu değil'

Kariyerine Sassuolo’da devam eden milli sağ bekin menajeri Max Hagmayr, Fenerbahçe iddiası hakkında ilk kez konuştu. Avusturya basınından sportkrone’a demeç veren Hagmayr, “Fenerbahçe taraftarlarının Mert'e ciddi bir ilgisi var. Hatta mesaj yağdırıyorlar ama böyle bir transfer söz konusu bile değil” dedi.

Mert Müldür'ün geleceği İtalya veya İngiltere'de

Buna karşılık 22 yaşındaki oyuncu için İtalya ve İngiltere'nin büyük kulüpleriyle görüşmelerin yapıldığını açıklayan menajer, “Transfer hep ücret konusunda anlaşamadığımızdan dolayı tamamlanamıyor” bilgisini verdi. 
 

İlk hedefi EURO 2020

Hagmayr ayrıca, Sassuolo ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mert'in amacının kulübündeki başarısı sonrası EURO 2020'de boy göstermek olduğunu açıkladı.
 

Mert Müldür, Şenol Güneş'in gözdesi

Mert Müldür, A Milli Takım’ın Dünya Kupası eleme grubu maçlarında Norveç ve Letonya’ya karşı ilk 11’de sahaya çıkmış ve başarılı bir performans sergilemişti. Şenol Güneş tarafından Ay yıldızlı ekibin geniş kadrosuna da çağrılan gurbetçi futbolcu bu sezon Serie A’da 28 maçta forma giyerek istikrarlı bir görüntü çizdi.

Senin için hazırladığımız haberler